Hopp til innhold

Disse hopper COC i Notodden

Flere Prosjekt 2026-hoppere viste fin hopping i Vikersund sist helg. Nå venter nye muligheter på hjemmebane når hopperne flytter seg til Notodden.

Både Frida Berger og Karoline Bjerke Skatvedt var inne blant topp ti forrige helg.

 

- Etter en god start på COC’en i Vikersund , så ser vi frem til nok en konkurranse på hjemmebane. Frida og Karoline presterte begge topp 10 begge dager i Vikersund, så det blir spennende å se om de kan heve seg ennå et hakk inn mot Notodden. De viste lovende hopping under norgescuprennene mandag og tirsdag, sier trener Line Jahr foran helgens COC-renn i Notodden.

 

For Heidi Dyhre Traaserud blir det en ekstra spesiell helg. Hun hopper nemlig på hjemmebane. Både hun og lagvenninnen Nora Midtsundstad viser solide enkelthopp.

 

- Heidi og Nora har også vist enkelthopp som de kan være godt fornøyde med, og det er ekstra spennende å se om Heidi klarer å holde nervene i sjakk når hun virkelig skal konkurrere på hjemmebane. På de beste hoppene sine så henger hun godt med både Frida og Karoline. Nora og Ingrid har også vist høyere nivå på enkelthopp, så det blir spennende å se om de kan få ut det i konkurransene, forklarer Jahr.

 

Norge stiller også med en COC-debutant i helgen. Det er Askim-hopperen Josefine Løken som får sin første start på dette nivået.

 

- Vi har også med oss en debutant, Josefine Løken, denne helgen. Josefine tok sine første FIS-poeng i Falun i november, så for både hennes og Marie Lianes del handler det om å skaffe seg verdifull erfaring på COC-nivå. Det er også gledelig med stor fremgang på Karoline Lauvsland den siste tiden, så vi gleder oss til å se hva hennes nivå kan holde til, avslutter en spent Jahr.

 

 

Uttak COC-renn hopp i Notodden:

Frida Berger (Røykenhopp)

Ingrid Hordvik Kleven (Kongsberg)

Marie Liane (Kongsberg)

Nora Midtsundstad (Vaaler)

Karoline Bjerke Skatvedt (Trøgstad)

Heidi Dyhre Traaserud (Heddal)

Josefine Løken (Askim)

Karoline Lausland (Øvrebø)

NIF-EPI01, 01
NTB Scanpix