Hopp til innhold

Sander Vossan Eriksen skal finne formen hjemme i Norge. (Geir Olsen / NTB)

Vossan Eriksen drar hjem for å trene

Landslagssjef Alexander Stöckl tar med seg fem hoppere til World Cup-rennene i Titisee-Neustadt.

Fem av seks norske hoppukedeltakere får sjansen i helgens renn. Sander Vossan Eriksen drar derimot hjem til Norge. Unggutten fikk det ikke helt til i hoppuka, men har flere gode prestasjoner tidligere i sesongen.

 

- Han skal hjem for å trene, sier landslagssjef Alexander Stöckl.

 

De fem øvrige hopperne på laget i hoppuka blir med videre til Titisee-Neustadt.

 

- Jeg gleder meg til å fortsette reisen i verdenscupen. Jeg føler vi har mye bra på gang med flere utøvere. Noen er nok litt skuffet over at de ikke klarte å prestere bra nok fra dag en i årets hoppuke, men nå braker det løs igjen, sier landslagssjef Stöckl.

 

Torsdag er reisedag, mens det allerede fredag er kvalifisering i Titisee-Neustadt. Individuelle World Cup-renn står på menyen både lørdag og søndag.

 

- Jeg håper vi kan fortsette med å bygge på det vi har i dag, og jeg har troen på at Halvor er klar for å forsvare den gule ledertrøya, sier Stöckl.

 

Granerud leder fortsatt klart i sammendraget med sine 768 poeng. Markus Eisenbichler følger med 584 poeng, mens hoppukevinner Kamil Stoch står med 508.

 

Uttak World Cup hopp i Titisee-Neustadt:

Johann Forfang (Tromsø SK), Halvor Egner Granerud (Asker), Robert Johansson (Søre Ål), Marius Lindvik (Rælingen) og Daniel Tande (Kongsberg).

NIF-EPI02, 02
NTB Scanpix