Hopp til innhold

Marius Lindvik vant i Zakopane, mens Robert Johansson sørget for to norske på pallen med sin tredjeplass. (Tadeusz Mieczynski / Skijumping.PL)

Stöckl kjører samme lag etter suksesshelgen

Marius Lindvik og Robert Johansson sørget for to norske på pallen i Zakopane søndag. Nå reiser hopperne videre til Lahti.

Og det er mye selvtillit å spore etter at Norge tok sin første seier i Zakopane siden Anders Bardal vant der i 2014. I tillegg imponerte flere av våre utøvere i bakvind.

 

- Zakopane har vært en bra helg når vi tenker på vår historie i den bakken. Det ser ut som vi har tatt et steg i riktig retning når vi lykkes i de forholdene (bakvind) som var i helgen. Det jobbes konstruktivt og med høy innsats. Det har ført til at flere utøvere har økt sitt nivå, sier landslagssjef Alexander Stöckl.

 

Lindvik tok karrierens tredje World Cup-seier, mens Johansson var tilbake på pallen med sin tredjeplass. Det ble også tredjeplass i lagkonkurransen. Nå venter nok en lagkonkurranse i den finske skimetropolen Lahti.

 

- Vi gleder oss til Lahti. Det blir enda en mulighet til forhåpentlig å bekrefte stigende formkurve for laget, sier Stöckl.

 

Thomas Aasen Markeng gjorde comeback på øverste nivå i helgen. Det var hans første World Cup-renn på 13 måneder. Lensbygda-hopperen får en ny sjanse i Finland.

 

Uttak World Cup hopp i Lahti:

Johann Forfang (Tromsø SK), Halvor Egner Granerud (Asker), Robert Johansson (Søre Ål), Marius Lindvik (Rælingen), Thomas Aasen Markeng (Lensbygda) og Daniel Tande (Kongsberg).

 


Thomas Aasen Markeng gjorde comeback
etter lang pause fra World Cup sist helg.

NIF-EPI02, 02
NTB Scanpix