Hopp til innhold

Overtar som leder av hoppkomiteen

Alf Tore Haug (65) overtar som leder av hoppkomiteen etter Bente-Lill B Romøren.

Etter 17 år i hoppkomiteen og de siste seks årene som leder, meddelte Romøren valgkomiteen i vinter at hun ikke ønsket gjenvalg. Ettersom Skitinget ble utsatt til neste år ble det mulig å fratre sine verv før neste Skiting, og denne muligheten ønsket Romøren seg.
– Alt har sin tid, og etter at budsjett og planer for hopp nå er lagt, ønsker jeg å prioritere min tid annerledes. Jeg håper Skitinget fremover tar kloke valg for en bærekraftig utvikling av Norges Skiforbund, og jeg ønsker lykke til i det videre arbeidet for skisporten, forteller hun.

Alf Tore Haug er bosatt i Skien, er medlem av Skotfoss Turn og Idrettsforening i Telemark og Vestfold skikrets. Han jobber i Elkem og har i den forbindelse hatt lederjobber ved Elkems fabrikker rundt omkring i Norge. I dag jobber Haug med energi og klima i Elkem. Haug har selv vært aktiv skihopper og hatt administrative verv som trener, innenfor utdanning, bakkebygging og som rennarrangør. De siste fire årene har han vært medlem av hoppkomiteen, i siste periode som valgt nestleder. Nå rykker han opp som leder ettersom Romøren velger å trekkes seg.  
– Det er med ydmykhet og takknemlighet at jeg overtar vervet som HK-leder etter Bente-Lill som har valgt å tre tilbake etter så mange år i hoppkomiteen.

I tillegg til 17 år i hoppkomiteen i ulike roller, har også Bente-Lill de seks siste årene vært medlem av skistyret som leder av komiteen.  
– Jeg vil takke Bente-Lill både for den store innsatsen for hoppsporten gjennom 17 år, men også for hennes gode bidrag i skistyret. Bente-Lill har alltid stilt opp, vært tilstede og tatt ansvar, om det har vært i solskinnsdager som det heldigvis er flest av i norsk skisport, men også de gangene det har vært mer krevende diskusjoner. Nå ønsker vi Alf-Tore velkommen inn i skistyret og ser fram til et godt samarbeid, sier skipresident Erik Røste.

NIF-EPI02, 02
NTB Scanpix