Hopp til innhold

Oscar Westerheim (2), Sander Vossan Eriksen (1) og Jens Gaarder (3) var de beste på søndagens renn

Vossan Eriksen vant i Midtstuen

Alle var flinke til å holde avstand og følge smittevernsregler under helgens Landsrenn i Midtstuen.

Pga. restriksjoner og forholdsregler ifbm. Covid-19 var mange forhindret fra å delta i rennet, som derfor ble gjort om fra NorgesCup til Landsrenn. Takk til Kollenhopp som har gjort en fantastisk jobb med forberedelser og gjennomføring for et trygt renn for de som deltok.

Alle retningslinjer er fulgt, og funksjonærer, utøvere og støtteapprat var flinke til å følge de tiltakene som var satt inn. 

Sander Vossan Eriksen vant begge rennene i Midtstuen i helga. Frida Berger var beste kvinne lørdag, og valgte å matche seg med gutta i rennet på søndag.

Resultater fra landsrennene:

lørdag

Søndag

Rennene er vist live på K-Jump  Vindforholdene kan følges på VIND.

Sondre Ringen (2), Sander Vossan Eriksen (1) og Jens Gaarder (3) med god avstand på pallen etter lørdagens renn.

Frida Berger hoppet bra under helgens renn.

 

Det har nå kommet søknad fra Kollenhopp om NC renn i Midtstuen neste helg. Det er gledelig med aktivitet for hopperne nå i sommer, så vi setter opp dette på kort varsel.

For å sikre renhold og smittevernstiltak mellom arrangementene lørdag er programmet endret slik at treningsomgangen starter noe senere; kl 15:00. 

Det skal føres navneliste med telefonnummer for alle som er i bakken; både utøvere, trenere/støtteapparat og foreldre/søsken/tilskuere. Utøverene noteres fra startlisten. Arrangøren ønsker at team og andre tilreisende sender liste med navn og nummer på alle andre i forkant til ketil_sundal1@yahoo.no  (959 22 104), slik at man enkelt kan huke av registrering ved ankomst. Lister for hvert team må være komplette senest til lagledermøtet.

Husk å følge smittebegrensende råd ift. COVID-19. Se invitasjonen for retningslinjer under arrangementet. Merk at garderoben for menn er stengt, så skifting må gjøres ute eller i egen bil/buss etc. Husk 1 meters avstand. God hygiene, bruk av antibac og rengjøring av offentlige områder blir ekstra viktig. Dersom man kjenner symptomer, eller har vært i kontakt med personer som har påsvist sykdom, skal man isoleres og ikke delta.

INVITASJON OG PÅMELDING TIL LO NC Midtstuen

Regelverk

NorgesCupen følger FIS sitt utstyrsreglement, og det er lagt opp lenke til dette fra retningslinjene. 

Når det gjelder regler for utstyr, beholdes reglene fra forrige sesong gjennom sommersesongen 2020. Altså ingen endringer på dressregler eller pads. Dresser og pads etter de nye FIS reglene er også tillatt.

Retningslinjer for LO NorgesCup Uendret fra forrige sesong.

ANTI-DOPING OG UTSTYRSREGLEMENT

Alle som deltar i NC og NM er underlagt dopingreglementet, og kan bli dopingtestet uavhengig av alder. Alle utøvere bør derfor ha gjennomført Ren Utøver, og dette er innarbeidet i retningslinjene.

REN UTØVER

 Måltaging

Alle som deltar i NC må ha kroppsmål.  Se også FIS retningslinjer.

For nye utøvere som ikke har kroppsmål fra tidligere vil det være mulig å ta dette kl. 12:30 i utstyrskontrollrommet i underetasjen i glasshuset ved heisen. Husk reglementert antrekk. Det vil brukes antibac på felles utstyr. kontaktflater og hender, samt ansRing koordinator Ståle Villumstad (959 85 162) for å avtale på forhånd.

Normalt skal alle juniorer (og yngre) ta nye mål hvert år. Pga. smittesituasjonen ønsker vi å minimere kontakt, og derfor avventer vi dette og bruker eksisterende mål inntil videre.

SAMLESIDE MED NASJONALE RESULTATER OG RANKING

PROGRAM

Lørdag 15. august

14.00  Lagledermøte UTENFOR dommertårnet (for å sikre avstand)
15.00 Offisiell trening, 1 hopp (Veteran, C, B, A, KA, KE og E)
            Prøveomgang
            1.omgang
            Finaleomgang i snudd rekkefølge etter 20 min
Premieutdeling på sletta etter rennet

Søndag 16. august
10.00 Prøveomgang (Veteran, C, B, A, KA, KE og E)
            1.omgang
            Finaleomgang i snudd rekkefølge etter 20 min
            Premieutdeling på sletta etter rennslutt

NIF-EPI02, 02
NTB Scanpix