Hopp til innhold

Christian Meyer, Clas Brede Bråthen og Alexander Stöckl er klare for digital ungdomssamling. (NTB)

Bli med på digital ungdomssamling

I disse koronatider er det dessverre begrenset med aktivitet. Vi lanserer nå digital ungdomssamling. Allerede til uka kan du møte landslagssjefene.

Holdt av torsdag 7. mai. Klokka 18 vil Alexander Stöckl, Christian Meyer og hoppsjef Clas Brede Bråthen dukke opp på skjermen.

Digital ungdomssamling vil skje via videokonferansespilleren til Zoom. Husk å laste ned dersom du ikke allerede har installert programmet.

- Våre framtidshåp befinner seg i ungdomsgruppa, og vi må ta vare på denne sårbare aldersgruppa framover. Det blir viktig for oss å utvikle Raw Air akademiet digitalt også. Det første steget er å bruke våre landslagstrenere som digitale foredragsholdere. Deretter blir det å følge de opp tett, blant annet ved at de sender inn videoer der de gjør diverse utfordringer. Når vi får lov til å utøve idretten vår som normalt, vil samlinger med denne aldersgruppen være prioritert, sier utviklingsansvarlig i NSF Hopp, Tore Øvregård, om klubbesøket som retter seg mot de mellom 12 og 16 år.

Dere melder dere på her: https://forms.gle/LCgJHHt5hRcDqiMU8 (Google skjema)

Påmeldingsfristen er 5. mai, og dere vil få tilsendt møtelinken den 6. mai.

Vi har allerede fått mange innspill og spørsmål. Det er bare å sende inn spørsmål du ønsker å stille til tore.ovregard@skiforbundet.no. I det første programmet vil trening være hovedtema. Senere vil det også bli en egen digital ungdomssamling om utstyr.

Det vil også bli anledning til å stille spørsmål via chat under presentasjonen.

NIF-EPI01, 01
NTB Scanpix