Hopp til innhold

Eirin og Anders er vinnere av LO NorgesCup 2019/20

Sesongen er ferdig - Ny sesong planlegges

Pga. korona er sesongen 2019/2020 avsluttet, og NM på Lillehammer er også avlyst. LO NorgesCup sammenlagt er oppdatert, og ny sesong er under planlegging.

Pga. restriksjoner for å stoppe COVID-19 smitte, er sesongen 2019/2020 avsluttet, og NM på Lillehammer er også avlyst. LO NorgesCup sammenlagt er oppdatert, og ny sesong er under planlegging

LO NorgesCup ble med det avsluttet etter LO NC på Lillehammer. Sammenlagt liste for alle utviklingsnivåer er oppdatert på samleside for resultater. 

Resultater 

Anders Ladehaug vant LO NorgesCup for Menn, mens Eirin Maria Kvandal ble beste Kvinne totalt for sesongen i NC Elite.

Her er også rankingliste oppdatert og klargjort for ny sesong på sommeren 2020; gitt at det ikke blir vedtatt endinger i regelverket.

Arrangører er invitert til å søke renn i LO NorgesCup sommer 2020 (inkl. sommerhoppuka) og vinter 2020/2021, samt nasjonale renn og mesterskap innen 21. april. Dette inkluderer søknad om erstatningsrenn for NM 2020 på Lillehammer (Normal og Stor bakke, Lag og Mix konkurranser) som er avlyst. Deretter vil det bli en periode med dialog med arrangører og team for å sette sammen en terminliste for 2020/2021.  Når terminlisten er klar vil dommer, TD og funksjonæreoppdrag tildeles.

For arrangører

For dommere og funksjonærer

Vi håper å ha terminlisten klar i juni, og de med de første rennene i august. Dette avhenger selvsagt av Korona-situasjonen.

nif-epi04, 04
NTB Scanpix