Hopp til innhold

Ingebjørg Saglien Bråten går glipp av RAW AIR. (NTB)

Uheldig hopper går glipp av RAW AIR

Motgangen vil ingen ende ta for Ingebjørg Saglien Bråten. Etnedal-hopperen falt onsdag i forrige uke og går dessverre glipp av RAW AIR.

- Skia skar ut i landingen, og jeg ble med i rotasjonen og slo bakhodet ganske kraftig. Det var litt hardt i landingen den dagen, så det smalt bra i hodet, sier Bråten.

Fallet skjedde på dagen ett år etter at Etnedal-hopperen var med på det norske VM-laget som sikret bronse i Seefeld.

- Nå har jeg fått en kraftig hjernerystelse, og må ta det knusende med ro og hører på mange podcaster. Jeg trøster meg med at det var et bra hopp. Og de siste månedene har jeg jobbet knallhardt for å komme tilbake. Derfor er det ekstra kjedelig at det skulle skje akkurat nå foran RAW AIR på hjemmebane. RAW AIR har vært et mål gjennom hele sesongen, og denne vinteren har ikke vært helt som jeg hadde håpet på. Tredjeplassen i lag i Japan var veldig oppløftende og selvtilliten var på tur oppover, men totalt har det vært en vanskelig sesong, sier Bråten.

Landslagssjef Christian Meyer tar ikke ut det norske laget til RAW AIR før tirsdag, men bekrefter at Bråten dessverre er på sidelinjen under årets utgave av hoppturneringen.

- Ingebjørg har gjort en veldig bra jobb med trening på hjemmebane den siste tiden. Hoppingen har sett stadig bedre ut, men så skjer dette. Det er veldig synd at Ingebjørg ikke kan delta i RAW AIR, men nå må hun ta det litt med ro framover, sier Meyer.

NIF-EPI01, 01
NTB Scanpix