Hopp til innhold

Bjøreng vant i Brotterode - jakter kvoteplass

I helgen som var vant Joacim Ø. Bjøreng COC-rennet i Brotterode, venter det nye utfordringer i USA, i Iron Mountain.

–Lysten på å vinne er større enn frykten for å tape. Jeg har vært veldig tålmodig og repetert det samme om og om igjen for å få det til å sitte. Det hele er et puslespill som til slutt skal stemme, sier Joacim.

Joacim representerer Røykenhopp og har lagt ned mye god trening denne sesongen, det har virkelig lønt seg. Om alt går etter planen i USA vil Norge få en av kvoteplassene i verdenscupen og Joacim vil da få ta del i verdenscupsirkuset. Han vil også få bli med å konkurrere på hjemmebane når Raw Air begynner i mars.

–Håper å levere gode hopp til helgen, det hadde vært kjempe gøy å få konkurrere på hjemmebane, men jeg velger å ikke tenke for mye på det enda.

nif-epi04, 04
NTB Scanpix