Hopp til innhold

Marius Lindvik på Universitetsklinikken i Innsbruck. (Alexander Stöckl / Hopplandslaget)

Lindvik håper å få fjernet visdomstanna i kveld

Marius Lindvik har fått væske og smertestillende på Universitetsklinikken i Innsbruck. Håpet er at skihopperen kan fjerne den vonde visdomstanna i løpet av kvelden.

- De må åpne fra utsiden og gå inn under kjevekammen for å spyle og renske. Får de fjernet betennelsesvæsken, så går de inn og prøver å fjerne visdomstanna allerede i kveld. De må lage to snitt fra utsiden fordi Marius har fått kjevesperre som følge av hevelsen betennelsen forårsaker, forklarer landslagssjef Alexander Stöckl.

 

Han kjørte selv Lindvik til Innsbruck torsdag. Stöckl blir værende med utøveren på Nyttårsaften.

 

- Jeg blir igjen her til vi vet hva som blir endelig utfall. Det skal tas et CT-bilde. Marius har fått væske og smertestillende og er ved godt mot, sier Stöckl.

 

Det som er klart er at Lindvik ikke blir å se i Nyttårshopprennet i Garmisch-Partenkirchen fredag. Dermed får ikke Rælingen-hopperen sjansen til å forsvarere seieren fra 2019/20-sesongen.

 

- Jeg vil takke alle som har hjulpet oss her nede. Både den tyske og østerrikske laglegen har bistått oss. Og vi fikk fantastisk hjelp fra ordføreren i Garmisch. Vi er ekstremt takknemlige. Dette betyr mye, sier Stöckl.

NIF-EPI03, 03
NTB Scanpix