Hopp til innhold

HELP får økt eksponering i VM-sesongen. (Alexander Henningsen / Hopplandslaget)

HELP inspireres av Hopplandslaget – øker engasjementet og synligheten

Hoppsesongen er i gang. Du har kanskje lagt merke til at støttespiller HELP har fått økt synlighet på hoppgutta.

Det er fordi forsikringsselskapet med advokattjenester som spesialfelt øker engasjementet foran 20/21-sesongen. Gjennom HELP kan hopperne få juridisk hjelp innen en rekke fagområder. 

 

- Vi støtter hopplandslaget fordi laget står for mye vi kjenner fra egen kultur. Visjonen om å være det viktigste landslaget er noe vi kan like. Selv har vi et ønske om å være det viktigste advokatmiljøet i Norge; fordi vi jobber for vanlige folk og det som er viktig for dem. Det er også viktig for oss at laget alltid kommer foran enkeltutøveren, selv om hopplandslaget har noen synlige personligheter som er lett å like. Vi er begge opptatt av mangfold, og at begge kjønn skal ha de samme mulighetene. Vi har merket oss at Alexander Stöckl har uttalt at jentene har fysiske forutsetninger for å hoppe minst like langt som gutta. Vi var fornøyd med vårt første års samarbeid sist sesong, og vi vet hvor vanskelig idretten har det nå. HELP gjør det godt, og da er det gledelig å kunne bidra til at hopplandslaget kan satse videre, sier administrerende direktør i HELP, Johan Dolven, engasjert.

 

HELP kom inn som sponsor i fjor. Mange la raskt merke til at de hadde sin logo på hoppjentenes ski.

- Vi har fått synlighet som bidrar til økt kjennskap og samarbeidet skaper stolthet internt. Vi har latt oss inspirere av lagets sterke resultater sist sesong, og vi verdsetter kontakten med både utøvere og støtteapparatet, sier Dolven.

 

Samarbeidet gjør at HELP får muligheten til å komme tett på trenere og utøvere.

- Den kontakten betyr masse, vi har hatt landslagssjef Alexander Stöckl innom i fellesmøter og ledertrening. Jeg følger selv Marens aktivitet i sosiale medier, og gleder meg over hver gang HELP får synlighet, sier HELP-direktøren.

 

 
Foto: Johan Dolven i HELP (t.h.) sammen med Maren Lundby, Alexander Stöckl og Clas Brede Bråthen.

 

Nå håper Dolven på at man kan bruke Hopplandslaget mer både internt og eksternt. En del planer i 2020 måtte dessverre legges på is på grunn av Covid-19, men nå ser man fram framover til et nytt og forhåpentligvis innholdsrikt år med fans i bakkene om ikke for lang tid.

 

- Vi bruker hopp i noe markedsføring, både internt- og eksternt. Vi har hatt der oppe i fellesmøter, men som alt annet i 2020 har det vært annerledes i det siste. Vi skulle også vært en stor gjeng fra HELP i Holmenkollen i mars, men vi må heller satse på at det skjer til vinteren! Lov å håpe.

 

- Hvordan vil du oppsummere erfaringene med Hopplandslaget så langt?


- Bra folk, hyggelig og åpen dialog. Det er fortsatt mye å strekke seg etter, og vi ser fram til fortsettelsen! Lykke til i sesongen alle sammen, sier en spent Dolven som har planer om å følge hoppgutta i TV-stolen til helgen. Da skal nemlig Tande, Forfang, Johansson og de andre i aksjon i finske Ruka.

 

Hoppsjef Clas Brede Bråthen gleder seg stort over at HELP øker engasjementet sitt i VM-sesongen.

 

- Det er nok et godt signal til oss om at de partnerne vi har ser det som givende å jobbe sammen med oss. Det er ekstremt gledelig at de er så fornøyd med samarbeidet at de vil øke engasjementet sitt. Vi prøver å skape en verdi både for vår idrett, men også for de rundt oss som er engasjert i sporten vår. Jeg håper de føler at de kommer svært tett på det vi driver med, og jeg opplever at de liker vårt verdisett, måten vi jobber på og føler seg inkludert. Jeg tenker at vi har en gjeng med utøvere, trenere og ansatte som fremstår i tråd med våre verdier, nemlig respekt, ydmykhet og glede kombinert med gode prestasjoner, spesielt på kvinnesiden, sier Bråthen.

NIF-EPI03, 03
NTB Scanpix