Hopp til innhold

Tilbake i World Cup: Robin Pedersen (Geir Olsen / NTB)

Hopp: Pedersen tilbake i World Cup

Robin Pedersen imponerte under helgens COC-renn. Nå er Stålkameratene-hopperen tilbake i World Cup.

Comebacket skjer under hoppfesten i polske Zakopane til helgen.

"Det er veldig godt å være tilbake i World Cup etter en bra helg i COC. Den store forskjellen fra tidligere er at jeg nå får brukt beina. Jeg gleder meg veldig til nye muligheter i World Cup. Der skal jeg jobbe videre med oppgavene mine. Det blir gøy med litt trøkk i bakken igjen. Polakkene skaper en fantastisk ramme som jeg håper å se mer av under RAW AIR på hjemmebane i mars", sier Robin Pedersen.

Søndag vant han COC-rennet i Klingenthal. Dagen før ble han nummer tre.

"Vi skal til Polens hellige plass når det handler om skihopping. Zakopane er alltid en stor opplevelse for alle med fullstappet stadion og tusenvis av folk som lager en fantastisk stemning. Vi ser fram til lagkonkurransen. Der har vi en mulighet til å vise at vi fortsatt er et av verdens sterkeste lag", sier landslagssjef Alexander Stöckl.

Robin Pedersen erstatter Anders Håre.

"Håre har vært med en stund og samlet nyttig erfaring på øverste nivå. Han går ut og blir erstattet av en Robin Pedersen som virkelig har vist gode prestasjoner under COC-rennene i Klingenthal", sier Stöckl.

World Cup-rennene i Titisee-Neustadt ble derimot ingen stor norsk suksess.

"Vi har fortsatt noe å gå på for å kjempe om plasseringer på pallen, men jeg er trygg på at Zakopane kan gi oss et løft", sier landslagssjef Stöckl.

 

Uttak World Cup hopp i Zakopane:

Andreas Buskum (Lensbygda)

Johann Forfang (Tromsø SK)

Robert Johansson (Søre Ål)

Marius Lindvik (Rælingen)

Robin Pedersen (Stålkameratene)

Daniel-André Tande (Kongsberg).

NIF-EPI02, 02