Hopp til innhold

Eva Elise Johansen Amble og Karoline Skatvedt skal i aksjon på Rena. (NTB)

Kvandal med internasjonalt comeback

Eirin Kvandal er med i sin første internasjonale konkurranse på over ett år. Hun ble i 2018 operert for skoliose i ryggen, men er på full fart tilbake.

Eirin Kvandal er med i sin første internasjonale konkurranse på over ett år. Hun ble i 2018 operert for skoliose i ryggen, men er på full fart tilbake.

- Jeg gleder meg voldsomt til å se Eirin og Karoline Skatvedt i COC igjen. For Eirin sin del blir dette første internasjonale konkurranse på over ett år, så det blir spennende å se hvordan hun takler det igjen. Både Karoline og Eirin har tatt store steg etter jul, og de har vært jevnt gode under norgescup i både Vikersund og Lillehammer, sier trener Line Jahr.

Ingebjørg Bråten står over helgens World Cup-renn i Romania.

- Det er artig at vi får med oss Ingebjørg på COC. Hun har ikke helt klart å ta ut toppnivået sitt i vinter, så det blir spennende å se om hun kan heve seg i en konkurranse med litt lavere nivå. Vi håper hun kan hoppe på seg selvtillit som hun tar med seg inn i World Cup, sier Jahr.

- Det blir bra for de to yngste jentene, Ingrid Kleven og Frida Berger, å få mer internasjonal matching. Jeg håper de tar med seg erfaring som de kan bygge videre på, fortsetter hopptreneren.

Eva Elisa Johansen Amble har det ikke helt stemt den siste tiden.

- Eva Elise har vært inne i en litt tung periode nå, men hun er på vei opp igjen, så jeg håper at hun vil ta med seg positive erfaringen fra en konkurranse igjen. Alt i alt blir dette en veldig spennende helg med COC på hjemmebane, avslutter Line Jahr.

Uttak COC hopp kvinner Rena:

Karoline Skatvedt (Trøgstad)

Eva Elise Johansen Amble (Ullensaker)

Eirin Maria Kvandal (Mosjøen)

Frida Berger (Røykenhopp)

Ingrid Kleven (Kongsberg)

Ingebjørg Saglien Bråten (Etnedal)

nif-epi04, 04