Hopp til innhold

Ut på tur
Fire hoppere skal til Sapporo og Zao (Geir Olsen/NTB)

Hopp: Fire utøvere til Japan

Hoppjentene har dobbelt World Cup-helg i Japan. Både Sapporo og Zao venter for fire norske utøvere.

Norge sender fire hoppere til de fem verdenscuprennene: Maren Lundby, Silje Opseth, Anna Odine Strøm og Ingebjørg Bråten.

- Vi har brukt tiden etter WC-rennene i Premanon før jul godt hjemme på Lillehammer og Raufoss. Vi har hoppet under perfekte forhold i Lysgårdsbakken og justert teknikk og utstyr, sier landslagssjef Christian Meyer.

- World Cup i Japan er noe alle ser fram til. En enorm interesse rundt arrangementene med fulle tribuner og show venter, og gjør dette til en stor opplevelse for både utøvere, trenere og publikum, fortsetter Meyer.

I Sapporo hoppes det to ganger i storbakken (HS137), mens det i Zao er renn i HS102, med to individuelle renn og én lagkonkurranse med fire jenter i aksjon på hvert lag. Sist sesong gjorde Lundby rent bord i Japan med fire individuelle seirer.

Uttak verdenscup i Japan:

Ingebjørg Bråten (Etnedal)

Maren Lundby (Kolbukameratene)

Silje Opseth (Holeværingen)

Anna Odine Strøm (Alta)

NIF-EPI02, 02
NTB Scanpix