Hopp til innhold

Joachim Hauer (Foto: Heiko Junge / NTB scanpix)

Skiflyging i Kulm, AUT

2018.01.10 Kommende helg fortsetter World Cup med skiflyging i Kulm i Østerrike.

Vi er veldig fornøyde med hoppuka, sier Alexander Stöckl. Laget har prestert bedre og bedre gjennom de fire konkurransene. Anders Fannemel ble vår beste man til slutt, og vi skal ikke glemme at det var fire norske utøvere topp ti.

Alle skal videre til WC skiflyging i Kulm kommende helg. Marius Lindvik har i tillegg via COC klart å hoppe inn en 7. kvoteplass i WC for Norge. Men uten WC poeng fikk han ikke lov av juryen til å starte i skiflyging. Joachim Hauer får benytte denne plassen.

WC laget til skiflyging blir:

Daniel Andre Tande, Kongsberg IF
Robert Johansson, Søre Ål IL
Johann Andrè Forfang, Tromsø Skiklub
Andreas Stjernen, Sprova
Anders Fannemel, Hornindal IL
Halvor Egner Granerud, Asker Skiklubb
Joachim Hauer, Bækkelagets Sportsklub

nif-epi04, 04
NTB Scanpix