Hopp til innhold

Snøvær i Granåsen

Konica Minolta NC Trondheim gjennomført på en dag med krevende forhold

2018.01.07: Kjell Hulløens videoer lagt ut. 2018.01.06. Stor takk til dommere, funksjonærer og frivillige som bidro til å få avviklet renn i Granåsen lørdag. Med tidvis meget krevende forhold ble det en lang dag og kveld med 2 renn. Uværet Cora gjorde det umulig å gjennomføre hopprenn søndag.

Værmeldingen for helgen viste vind på opp mot 17 m/s, og uværet "Cora" tilsa at det ville bli umulig å gjennomføre hopprenn på søndagen. Lørdagen anta man en mulighet for å gjennomføre et kveldsrenn i tillegg til det planlagte på dagen. Det kom snø i byger og i større mengder enn meldt, og med snøbygene kom det også værfronter med vind sdom gjorde det utfornende å gjennomføre hopprenn. 

Arrangøren gjorde en kjempeinnsats og stod på hele dagen og kvelden. Bakken ble preppet 4 ganger, og mannskapene i tilløpet kjempet mot snøen for å holde sporet åpent. På dagen gjorde vindkastene det umulig å hoppe i Storbakken, og snøbygene forårsaket stopp og forsinkelser i Normalbakken. Omsider ble rennet i K90 gjennomført med en tellende omgang. Med et par stop klarte man også å gjennomføre kveldsrenn med to omganger i begge bakker. Under rådende forhold var dette godt gjort å få til.

Tusen takk til alle som bidro med innspill og innsats for å få dette til.

Robin Pedersen vant Eliteklassen i det ene rennet det var mulig å gjennomføre i Stor bakke. Karoline Røstad vant Kvinner Elite i begge rennene som ble avviklet i Normalbakken.

resultater lørdag renn 2 (kvelden)

Resultater K90 lørdag renn 1

Kjell Hulløen har igjen filmet mange av oppene under rennet. Vi ønsker at dere redigerer navnet på filen, slik at det er lettere å kjenne igjen hver enkelt hopper. 
Se VIDEOER

Espen Jacobsen (3), Robin Pedersen (1) og Jonas Sloth Sandell (2) utgjorde pallen i Menn Elite under Konica Minolta NC i Trondheim.

Ingebjørg Saglien Bråten (delt 3), Thea Sofie Kleven (delt 3), Karoline Røstad (1) og Anniken Mork (2) utgjorde pallen i Kvinner Elite under Konica Minolta NC i Trondheim.

Jurybeslutning kl. 14:50: Oppdatert program for kvelden. Starter i K124 med prøveomgang kl. 18:00.  Det blir kun ett renn i K124. Starter direkte i første omgang i K90 kl. 20:30.

Jurybeslutning kl. 13:50: Stopp i rennet pga. nye snø- og vind-byger. Renn 1 fullføres med 1 omgang i K90. Start kl. 14:10 (når bygen er over).  K124 utsettes til kvelden. Ny beslutning kommer ift. rennprogram for kvelden.

Jurybeslutning kl 12:00: Snøværet som nå hindrer hopping i Granåsen er meldt å ta av, så ny start første omgang K90 er satt til kl. 13:00. Tidligste start i K124 er 14:15. Begge renn vil kjøres fortløpende uten snudde lister i finaleomgangen.   Se oppdatert rennprogram i artikkelen. Det er meldt mye vind i Granåsen på søndag, så det blir 2 renn på lørdag. 

NorgesCupen starter i 2018 med "Nyttårshopprenn" i Granåsen 6. januar. Det hoppes i begge bakker, og det er også Kombinert NC samme helg.

Værmeldingen viser mye vind på søndag, så på fredagens lagledermøte ble det lagt en ny tidsplan med to renn på lørdag.

Revidert program lørdag

RENN 1 - IKKE SNUDDE lister, og fortløpende .

09:00 Prøveomgang K90 Kombinert. Deretter 2 rennomganger. FERDIG
11:00 Prøveomgang K90 MNC C, MNC B, KNC A, KNC Elite FERDIG
13:00 Første omgang K90 MNC C. MNC B til startnr 32 FERDIG

14:10 Første omgang K90 MNC B fra startnr 33, KNC Elite FERDIG 14:28
Renn 1 blir kun en omgang i K90.
Renn 1 K124 utsettes til lørdag kveld.

RENN  -  IKKE snudde lister (fortløpende finaleomgang)

18:00 Prøveomgang RENN 1 K124 MNC A, MNC Elite, deretter fortløpende 2 tellende omgang
20:30 Første omgang RENN 2 K90 MNC C, MNC B, KNC A, KNC Elite (ingen prøveomgang)

Det blir dessverre ikke mulig å gjennomføre 2 renn i K124.

Premieutdeling for begge renn i arenabygg hopp etter det siste rennet.

LIVETICKER

INVITASJON OG PÅMELDING

VÆRVARSEL YR Granåsen

RANKINGLISTE  (Oppdatert etter COC Engelberg)

RESULTATER OG SAMMENLAGT SÅ LANGT I KONICA MINOLTA NORGESCUP

RETNINGSLINJER KONICA MINOLTA NORGESCUP REGLER UTSTYRSKONTROLL

NIF-EPI02, 02
NTB Scanpix