Hopp til innhold

Maren Lundby (NTB scanpix)

Oberstdorf og Titisee-Neustadt

Norges Skiforbund sender tre kvinner til helgas renn i tyske Oberstdorf.

For første gangen skal kvinnene hoppe i storbakken i den tyske skimetropolen. Maren Lundby og jentene er tilbake i bakken med renn. Det er tre uker siden Lundby vant i russiske Nizjnij Tagil. Maren Lundby ligger på femteplass foran rennene i Schattenbergbakken.

- Vi har fått gjort en god jobb etter Nizjnij Tagil med hopping i Lillehammer, samt jobbing med teknikk og utstyr. Vi skal være best mulig forberedt til renn igjen, sier landslagstrener Christian Meyer.

Det er også COC-renn i tyske Titisee-Neustadt til helga. Landslagets Johann André Forfang og Joachim Hauer stiller i spissen for troppen sammen med blant andre Joakim Aune som imponerte stort i COC-rennene i Engelberg i romjula.

Disse stiller for Norge:
Verdenscup kvinner Oberstdorf
Maren Lundby, IL Kolbukameratene
Silje Opseth, IL Holeværingen
Anniken Mork, Ready

COC-menn Titisee-Neustadt
Johann André Forfang, Tromsø SK
Joachim Hauer, Bækkelagets SK
Joacim Ødegård Bjøreng, Røykenhopp
Joakim Aune, Byåsen IL
Sigurd Søberg, Furnes Skiløperforening
Richard Haukedal, Bækkelagets SK
Andreas Buskum, Lensbygda Sportsklubb

NIF-EPI01, 01
NTB Scanpix