Hopp til innhold

- Unik storsamling

Oppdatert med fylkesbilder! - Vi ønsker med dette tiltaket å skape gode idrettsminner for alle som deltar, i tillegg har vi til hensikt å spre motivasjon og kompetanse, sier sportssjef Clas Brede Bråthen.


- Vår Storsamling er unik i hoppsammenheng, basert på tilbakemeldinger fra blant andre Walter Hofer, Gregor Schlierenzauer og Franci Petek med flere. Takket være en gjeng med kunnskapsrike og engasjerte ansatte og frivillige, ser det ut til at vi har lykkes bra med dette hvert år siden starten i 2005. Spesielt vil jeg trekke frem Tore Øvregård, Kjetil Strandbråten og Rune Rebne som er de med mest ansvar for denne flotte uka. Også takk til landslagene våre, Gregor og Kollenhopp som alle bidrar til at unge hoppere opplever uforglemmelige øyeblikk og slik sett er med å viderefører en av de idrettene med lengst og stolteste tradisjon i Norge, sier Bråthen.

Hoppere fra Trøndelag

Disse var best. Se sak på skiforbundet.no
Se forhåndssak på skiforbundet.no

Se mange innslag og bilder på Hopplandslagets facebook-side

Fylkesbilder

Akershus


Buskerud


Buskerud


Hedmark

Møre og Romsdal


Oppland


Oslo

Sogn og Fjordane

Trøndelag

NIF-EPI02, 02
NTB Scanpix