Hopp til innhold

Daniel André Tande

Wisla

Norges Skiforbund sender syv hoppere til årets sommer Grand Prix-åpning i polske Wisla. Eurosport sender rennene direkte fredag og lørdag fra kl. 20.15.

Laget til fredagens lagkonkurranse: Johann Forfang, Phillip Sjøen, Anders Fannemel og Kenneth Gangnes.

Landslagstrener Alexander Stöckl sender sine beste hoppere til årets hoppåpning i Polen. Det er kvalifisering torsdag, teamkonkurranse fredag kveld og individuelt storbakkerenn lørdag kveld i hoppsportens mekka.

Hopplandslaget har også lagt inn samling i forbindelse med rennene. Verdensmester Rune Velta og de andre hopperne er allerede i full gang med hopping i Polen slik at de skal være så godt forberedt som mulig til rennene. Men sesongstarten handler også mye om optimalisering, samt å prøve seg frem i forhold til nye regler foran 2015-2016-sesongen.

- Vi er klare til ny sesong og gleder oss veldig. Vi er på plass tidligere i Polen for å komme i gang og at vi lærer bakken å kjenne. Det blir spennende å se hva vi kan klare å prestere. Det er alltid spenning rundt en sesongstart, sier Stöckl.

I tillegg til elitelaget er også Daniel-André Tande og Joachim Hauer uttatt til rennene i Wisla. Spesielt Tande har imponert så langt i sesongen med seier i sommerhoppuka sammenlagt før ferien.

Norges lag i Wisla
Daniel-André Tande Kongsberg IL
Joachim Hauer, Bækkelagets SK
Johan Forfang, Tromsø SK
Anders Fannemel, Hornindal IL
Kenneth Gangnes, IL Kolbukameratene
Rune Velta, Lommedalen IL
Phillip Sjøen, Bækkelagets SK

Alt om rennene på fisski.com

NIF-EPI02, 02
NTB Scanpix