Hopp til innhold

Etteranmelding storsamling

Dersom det er noen flere som ønsker å melde seg på, så er det muligheter for dette nå. Det ble dessverre ikke plass til Campingplass under storsamlingen i år.

Det ble dessverre ikke plass til campingplass i år. Vi beklager dette sterkt.

Det vil bli sendt ut mail i løpet av uka til alle utøvere, med mer info om samlinge. Dersom noen ønsker å etteranmelde seg, er dette nå mulig. Fristen er 1. juni.

Link til påmelding:

Påmelding

Det er klart for vår 11 storsamling, og for tredje gang er den i Midtstulia. Samlingen starter mandag 22. juni og går til fredag 26. juni. Det er begrenset antall plasser, og det er derfor førstemann til mølla prinsippet som gjelder.

Det er klart for vår 11 storsamling, og for tredje gang er den i Midtstulia.

Målgruppa for samlingen er fra 6 år og oppover, og vi håper vi klarer å få deltagere fra hele landet.

 Les om storsamlingen i 2014:

http://www.skiforbundet.no/hopp/nyhetsarkiv/rapport-fra-storsamlinga/


Utøverne vil også i år få et allsidig treningstilbud, basert på vår utviklingsmodell (http://www.skiforbundet.no/hopp/nyhetsarkiv/?npid=9604&page=Utviklingsmodellen+i+hopp)

  • Trampolinehallen til Heming
  • Basistrening med instruktører fra andre idretter
  • Skihopping
  • Balansetrening
  • Grunntrening

 Det vil bli 2-3 økter per dag, og minimum 1 hoppøkt hver dag.

 WC herrer kommer til å være tilstede mandag og tirsdag, og de skal gjennomføre en økt med alle gruppene. WC damer skal være trenere for jentene hele onsdag. 

WC kombinert har ansvaret for innholdet på torsdag.

Vi skal også sette opp et aktivitetsområde der utøverne kan holde på i pausene mellom øktene. Det vil i år bli volleyball, airtrack (ikke 100% avklart) fotball. I tillegg ønsker vi å legge vekt på enkle og utfordrende balanseøvelser i området.

Vi starter med Trenerkurs under samlingen, og det blir foredrag fra landslagsledelsen.

 Det vil bli et eget opplegg for jentene, og vi velger å sette alle jentene i samme gruppe som tidligere år. Jentene får også en treningsdag med landslaget på onsdag.

 Vi har ikke mulighet til å passe på utøverne mellom øktene. Vi håper at klubbene kan organisere det slik at dere kan ta vare på egne utøvere i pausene.

 Det vil også bli et tilbud om gode priser på hotell.

 Vi er litt usikre på campingmulighetene i år, men det kommer vi tilbake til.

I år legger vi ut påmeldingen den 14. April kl 1800. Det vil bli lagt ut link på skiforbundet.no/hopp i god tid før dette.

NB! DET MÅ BETALES VED PÅMELDING.  PRISEN ER 2000 KR PER UTØVER.  SØSKEN BETALER 1000 KR. ER DET SPESIELLE OMSTENDIGHETER SOM GJØR AT MAN ØNSKER Å DELE OPP BETALINGEN, KONTAKT tore@skiforbundet.no INNEN 7. APRIL.

 

 

 

NIF-EPI01, 01
NTB Scanpix