Hopp til innhold

Godt i gang med billettsalget

Billettsalget til årets store vinterfest, verdenscuprennet i skiflyvning i Vikersundbakken 12.-14. februar er i full gang.

Fredag med futt og fart
Fredag kveld avgjøres det hvem som får stille til start i lørdagens konkurranse. – Kvalifiseringen i fjor bød på hopp over 240 meter, så alt ligger til rette for spektakulære svev allerede fredag kveld, sier Hamstad. Denne dagen bør du også få med deg presentasjonen av hoppstjernene og en skikkelig Afterskiflyvningsfest i Skiflyvningskroa som er blant helgens store høydepunkt – alt inkludert i billetten.

Hopp og fest
Lørdag er den første konkurransedagen, og for festløver er Afterskiflyvningsfesten  i Modums storstue en selvfølge. De som ønsker å starte festen litt tidligere, eller vil ha tak over hodet og et bord å sitte ved,  kan kjøpe «Sølv-VIP»-billett på lørdag. Det er også mulig å oppgradere plassen sin utendørs til en ståplass på «Svevet» på sørsiden av bakken.

Ny tribune
Er du tidlig ute, kan du for første gang i år sikre deg sitteplass med stjerneutsikt. En tribune med 300 seter er på plass på sørsiden av bakken.  En oppgradering av billetten til «Tribune Svevet» er for deg som ikke vil gå glipp av noe! – Vi har plass til mange tilskuere, men ønsker du deg en av de mer eksklusive billettene er det bare å hive seg rundt. Her er det første mann til mølla, sier generalsekretær Tone K. Kristiansen.

Perfekt for familier
Hopprenn er fin familieunderholdning og på søndag legger vi til rette for barnefamilier med mye moro i bakken.
– På søndag vil det bli ulike aktivitetstilbud for barn, med blant annet en minihoppbakke der barna kan få prøve seg som skihoppere og god underholdning fra scenen, inviterer Kristiansen.

Les mer på vikersund.no

NIF-EPI02, 02
NTB Scanpix