Hopp til innhold

Anna Odine Strøm klar for World Cup igjen. (NTB Scanpix)

Fem til Oberstdorf

Norges Skiforbund sender fem jenter til World Cup-rennene i Oberstdorf til helga.

Anette Sagen, Gyda Enger og Anna Odine Strøm er tilbake i verdenscupen igjen etter åpningshelga i Lillehammer. I tillegg kommer Maren Lundby og Line Jahr rett fra to helger med renn i Japan. Lundby og Jahr viste frem enkelthopp i både Zao og Sapporo, men det var store utfordringer med vær og vind.

- Jentene jobber beinhardt og legger ned 100 prosent innsats. Dette gjør meg sterk i troen på at de vil få betalt for dette fremover. Det blir bra med fem jenter i aksjon i Oberstdorf, og det blir spennende å se hva Gyda, Anette og Anna kan få til mot de aller beste i verden etter at de ikke har konkurrert på det øverste nivået siden Lillehammer, sier Christian Meyer.

Enger og Strøm har slitt med skader siste tiden, men er igjen friskmeldt og klare for renn. Anette Sagen har prioritert trening på hjemmebane og blant annet COC-renn i Falun hvor hun gikk til topps i helga.

Disse stiller for Norge
Gyda Enger, Hernes IL/Lillehammerhopp
Line Jahr, Vikersund IF/Lillehammerhopp
Maren Lundby, Kolkukameratene/Lillehammerhopp
Anette Sagen, Helfjell UL Skigruppe/Kollenhopp
Anna Odine Strøm, Alta IF, NTG

Følg rennene på fisski.com

nif-epi04, 04
NTB Scanpix