Hopp til innhold

Tom Hilde. Foto: NTB Scanpix

COC Falun

Hilde med stigende form og jentene med gode prestasjoner i Sverige.

Tom Hilde ble den beste norske på begge dagene. Mens han endte på 7. plass lørdag etter et svak hopp i andre omgang, fikk han til to gode hopp dagen etter og kom på fjerdeplass, kun 0,2 poeng bak pallen.

Ellers var det kun to andre norske hoppere som tok poeng. Unggutten Ole Mathis Nedrejord imponerte med en 13. og 29. plass, mens Fredrik Bjerkeengen kom på 22. og 20. plass. Rennene ble vunnet av henholdvis Rok Justin fra Slovenia og tyskeren Daniel Wenig.

I jenteklasse var det ikke så mange startende. Lørdag var det Jenny Hagemoen som var vår beste på 7. plass, fulgt av Anniken Mork (8), Marte Pauline Skinnes (9) og Karoline Røstad (13). Dagen etter var Røstad best som nummer fem, Hagemoen kom på 8., Mork på 9. og Skinnes på 10. plass.

Forhåndssak:

Norges Skiforbund hopp har tatt ut 9 utøvere som skal til COC rennene i svenske Falun 01-02. mars 2014.

Både kvinner og menn skal ha to konkurranser til helgen, lørdag og søndag. Jentertrener Morten Solem fra Trønderhopp tar med et ganske ung lag, mens en del av guttelaget, som allerede var i Seefeld forrige uke, fortsetter i kontinentalcuppen.

Jermund Lunder og Thomas Lobben, begge Lillehammerhopp, blir med gutta som ansvarlige trenere.

Disse stiller:

Kvinner

Jenny Synnøve Hagemoen, Gausdal Skilag/Lillehammerhopp
Anniken Mork, Ready/Kollenhopp
Marte Pauline Skinnes, IL Ivrig, Flying Team Vikersund
Karoline Røstad, Skogn IL, Trønderhopp

Menn

Fredrik Bjerkeengen, Kolbukameratene IL/Lillehammerhopp
Robert Johnasson, Søre Ål IL/Lillehammerhopp
Atle Pedersen Rønsen, Eidsvoll IF/Lillehammerhopp
Ole Mathis Nedrejord, Nordlys IL/NTG hopp
Tom Hilde, Asker SK/Kollenhopp

Følg rennene på fis-ski.com

NIF-EPI02, 02
NTB Scanpix