Hopp til innhold

Ole Marius Ingvaldsen og Tom Hilde. Foto: Andrea Breuer

COC Seefeld

Ingvaldsen på pallen i Østerrike.

I den første konkurransen klarte nesten hele laget å prestere veldig bra. Ingvaldsen fikk til sin beste plassering i COC denne sesongen med en flott tredjeplass. Med Hilde (6), Stjernen (11), Johansson (13) og Rønsen (16) hadde vi fem norske i finalen.

Dagen etter ble da en liten nedtur med kun to som tok poeng. Etter gode plasseringer etter første omgang, endte Stjernen på 5. og Johansson på 12. plass.

Den største ulykkesfuglen ble Fredrik Bjerkeengen, som knakk skia begge dagene. På første dagen fikk han lånt ski av østerrikske Manuel Fettner, men også disse knakk dessverre etter prøven. Dermed fikk Fredrik ikke en gang deltatt på fredag.

Rennene ble henholdsvis vunnet av østerrikerne Wolfgang Loitzl og Manuel Fettner.

Forhåndssak:

Norges Skiforbund hopp har tatt ut åtte hoppere til COC konkurransene i østerrikske Seefeld 20-21. januar 2014.

Lite snø og temperaturer rundt pluss 10 grader gir arrangørene i Mellom-Europa store utfordringer. De to nye konkurransene i Seefeld, Østerrike, skal erstatte de to avlyste i Bischofshofen.

Helgens konkurranser i Garmisch-Partenkirchen er også allerede avlyst, så dermed blir det renn i Seefeld både torsdag og fredag.

Håvard Lie og Roy Erland Myrdal, Kollenhopp, tar med åtte utøvere. En del av laget som var i Brotterode forrige helg, reiser direkte videre. Ny inn på laget kommer Hilde og Stjernen fra landslaget, Ingvaldsen, som vant Norges Cup rennet i Trondheim, og Granerud og Berggaard, som vant henholdsvis gull og sølv i jr NM forrige helg.

Disse stiller:

Atle Pedersen Rønsen, Eidsvoll IF/Lillehammerhopp
Fredrik Bjerkeengen, Kolbukameratene IL/Lillehammerhopp
Robert Johansson, Søre Ål IL/Lillehammerhopp
Andreas Stjernen, Sprova IL/Trønderhopp
Ole Marius Ingvaldsen, Steinkjer SK/Trønderhopp
Tom Hilde, Asker SK/Kollenhopp
Halvor Egner Granerud, Asker SK/Kollenhopp
Mats Berggaard, Ringkollen SK/Flying Team Vikersund

Følg rennene på fis-ski.com

NIF-EPI03, 03
NTB Scanpix