Hopp til innhold

Anders Fannemel (NTB Scanpix)

Fremgang som lag

Norge hadde fremgang som lag i Garmisch.

Halve Hoppuka er unnagjort. Tyskland-rennene er over. Torsdag settes kursen for østerrikske Innsbruck og det tredje rennet lørdag med kvalifisering fredag. I Garmisch var det fire nordmenn med i finaleomgangen, en mer enn i Oberstdorf. Anders Fannemel klinket til med fjerdeplass.

- Jeg er utrolig imponert over Anders. I dag får han det til. Førstehoppet var det virkelig klasse over, sier landslagstrener Alexander Stöckl.

Anders Bardal ble nummer 13, Rune Velta nummer 23 og Anders Jacobsen nummer 26.
- Det var bra jobbing i dag, og konkurransen var knalltøff, sier Stöckl. I sammendraget er Bardal best av nordmennene på femteplass. Bardal gjør en liten feil i 1. omgang, men leverer et bra finalehopp. Torsdag er det hviledag i Hoppuka.

NIF-EPI02, 02
NTB Scanpix