Hopp til innhold

SKIsport nr. 8-13

SKIsport gir deg 17 sikre smøretips, Thomas Alsgaard deler sin vei til suksess.

Du kan også lese SKIsports treningstips til ungdom og turløpere.

I årets siste utgave av SKIsport som utkommer i disse dager, kan du lese våre 17 sikre tips til hvordan du treffer med smøringen. Bladet har snakket med smøreekspert John Wiig Nordby som deler sine erfaringer for et best mulig resultat. Visste du for eksempel at dersom det er omdannet snø, må man som regel smøre litt varmere enn det som står, men er det fin og tørr snø, må du smøre kaldere enn det som er angitt? 

I utgave 8 av SKIsport kan du også lese om Thomas Alsgaards vei til suksess. Han forteller om den trøblete oppkjøringen til årets sesong, og om hvordan han trente som ungdom og junior. Teknikk, fysikk og utstyr var elementene han fokuserte på da, og som han mener han fortsatt har godt utbytte av.

I SKIsport leser du treningstipsene til ungdom og turløpere. For ungdommene handler det om å gå over i konkurranseforberedende periode. Grunnjobben er gjort, og nå skal treningen forvaltes og gi gode resultater på ski. Det samme gjelder for turløperne, og utgavens gjestespaltist, Christoffer Callessen, vektlegger et høyt teknikkfokus i starten av skisesongen. Finn balansen og ha et mål med økta.

Utgave 8 av SKIsport sendes abonnentene før helgen og er i salg på Narvesen fra neste uke.

Bestill abonnement av SKIsport her.

 

NIF-EPI02, 02
NTB Scanpix