Hopp til innhold

Buskum og Lindvik vant Konica Minolta NC Trondheim

Kvinner NC A søndag ble vunnet av Eirin Kvandal, fulgt av Gyda Westvold Hansen, Pernille Kvernmo, Emilie Serina Røstad , Thea Øihaugen og Mari Leinan Lund

Sommerperioden for Konica Minolta NorgesCup ble avslutytet i Granåsen i helga med is-spor i K124. Sitat TD Ass, som er mannen som innehar bakkerekorden, og hadde ansvar for å sjekke sporene: "Disse is-sporene er unødvendig bra!". Så takk til arrangørene for å legge forholdene godt til rette.

Andreas Buskum vant Eliteklassen på lørdag, og Marius Lindvik vant søndag.

Jonas Sandell (2) gjorde et flott første hopp og ledet konkurransen. Andreas Granerud Buskum (1) slo tilbake i andre omgang og vant rennet. Kenneth Henningsmo Fredheim (3) fulgte opp den gode hoppingen fra Lillehammer og tok den siste pallplassen.

Pallen på søndag: Kenneth Henningsmo Fredheim (2), Marius Lindvik (1) og Sigurd Nymoen Søberg (3)

Resultater lørdag

resultater søndag

 LIVETICKER

Konica Minolta NorgesCup fortsetter søndag i K90 med sommerspor og K124 med is-spor.

Program søndag:

10:00 start prøveomgang K-90 MNC C, MNC B, KNC A
12:00 start prøveomgang K-124 MNC A, KNC Elite, MNC Elite 

 

Dresskontroll vil for plastrennene bli praktisert med en overgangsordning. Sist vinters regler blir fulgt for utviklingsnivå A/B/C. For utviklingsnivå Elite vil nye regler, inkl. magebånd med 0 avvik og delt undertøy uten glidelås i overdel håndheves.

Alle juniorer og yngre må ha nye mål for hver sesong, slik praksis også er i FIS. Så de som ikke har mål, eller som har gamle mål oppfordres til å få tatt nye i Trondheim slik at dette er i orden før vintersesongen.

Alle utøvere oppfordres til å melde seg på i hensiktsmessig utviklingsnivå, som kan være under det nivået man er kvalifisert til. Det blir kjørt COC fart for Elite.

Invitasjon og påmelding

RETNINGSLINNJER FOR KONICA MINOLTA NORGESCUP

ResulTater, sammenlagtlister og rankingliste

NIF-EPI01, 01
NTB Scanpix