Hopp til innhold

Bjøreng vant Eliteklassen KMNC Rena

Bjøreng vant eliteklassen foran Egner Granerud og Phillip Sjøen.

Alle resultater søndag

Dagens renn på Rena ble vunnet av Joacim Ødegård Bjøreng foran Halvor Egner Granerud med Philip Sjøen på tredjeplass.

Gledelig med ungguten Marius Lindvik på fjerdeplass. Det gror godt i norsk hoppsport og mange unge står i kø for å utfordre de litt eldre og etablerte hopperne. Robin Pedersen fra Mo vant A-klassen lørdag og fikk prøvd seg i eliteklassen i dag. Robin kvitterte med en fin 9 plass.

A-klassen ble vunnet av Jostein Loe foran Jonas Sloth Sandell med Jørgen Berg på tredje.

Espen Alexander Eriksen tok seieren i B-klassen foran Christian Røste Solberg med Håkon Leirvaag på tredje.

Det så vanskelig ut fra morgenen av med sludd og regn. Juryen valgte derfor etter å ha rådført seg med lagledermøte å droppe prøveomgangen og gå rett på 1 omgang kl. 12. Etter en ny utsettelse startet rennet kl. 1230. Selv om det var noe varierende forhold ble det gjennomført en god konkurranse hvor det ble forsøkt å gi så jevne og rettferdige forhold som mulig.

En stor takk til trenere for godt samarbeide, positive løpere og en dyktig arrangør som fikk gjennomført en så god konkurranse som mulig.

Neste på programmet nå er WC på Lillehammer, her er det bare å møte opp for å følge de norske hopperne som har vist at de er blandt de beste. Deretter er det COC på Notodden og Rena før vi avslutter i Norge med Konica Minolta NC i Vikersund siste helga før jul.

Det kan ikke bli bedre.
Til utøvere/foreldre/trenere/tilskuere: Tag bilder med #konicaminoltanc på instagram. Alle bilder tagget med konicaminoltanc vil bli lagt direkte inn nederst på siden, så følg med for intervjuer og bilder.

Lørdagens renn:

Joachim Hauer var ganske så suveren i dagens Konica Minolta NC på Rena. Med et førstehopp på hele 145 meter var han 13,5 meter lengre enn det nest lengste hoppet.  Han var nedi med hendene og ble trukket tilsammen 9 tellende poeng for det. Se video her:

 

Joachim Hauer Rena #konicaminoltanc

En video publisert av @konicaminoltanc lørdag 28. Nov.. 2015 PST

Seieren ble allikevel på 17, 7 poeng foran andremann Halvor Egner Granerud. Espen Røe ble tredjemann i dag.

A-klassen ble vunnet av Robin Pedersen og B-klassen av Jens Fredrik Loe.

Det ble en fin dag på Rena, mye bedre enn forventet ut fra værmeldingen, og det været som møtte hopperne da de ankom bakken.  Heldigvis endret været seg til start 1 omgang. Det var svært gunstig at temperaturen falt med en grad eller to.

Rennet i morgen søndag starter med prøveomgang kl. 11 og start 1 omgang kl. 12.

Resultater Konica Minolta NC Rena lørdag

Det vil bli et meget viktig renn for hopperne denne helgen.  
Det skal kjempes om plasser til COC Rena neste helg, som igjennom god hopping igjen kan føre til WC plass i nasjonal gruppe på Lillehammer. Det var slik Johann Andre Forfang hoppet seg til WC sirkuset i fjor.

Det er også viktig for de 17 og 18 åringene som kjemper om plasser til Ungdoms OL. Dette er et av uttaksrennene, og det kan bli en tøff kamp for å ta den ene plassen. Vi har kun en guttehopper og jentehopper som får lov til å delta..

Det er ingen jenter som deltar denne helgen, da konkurransen er i K120

Det blir salg av landslagsklær lørdag og søndag til svært gunstige priser sammenlignet med hva klærne koster i sportsbutikkene.

Se påmeldte deltagere her


NIF-EPI02, 02
NTB Scanpix