Hopp til innhold

Hvem tar de siste plassene til hoppuka?

Sesongens første Konica Minolta i Vikersund, blir en thriller av de sjeldne.

Forfang er den eneste som er tatt ut til nå, men det skal vel mye til å sette ut Bardal og Fannemel. Det betyr at Rune Velta, Daniel Andre Tande og Phillip Sjøen bør vise god hopping under WC Engelberg for å komme med på laget.  

COC Garmisch er avlyst, og det medfører at alle utfordrerne til en hoppukeplass er på plass i Vikersund. Et sterkere startfelt i et Norgescup renn, er det lenge siden vi har hatt.
Med god hopping i Vikersund, kan man sikre seg plass til hoppuka, og i 
Vikersund er det et beite av gode hoppere som ønsker seg dette til jul. Det fremste beitet består av de som allerede har tatt WC  poeng i år. Anders Jacobsen, Tom Hilde, Andreas Stjernen, Joachim Hauer, Kenneth Gangnes og Robert Johansson, mens COC resulatene på Rena gjør at også Halvor Granerud kommer på denne utfordrerlista.

Bak disse har vi også en mengde gode hoppere som også har lyst på tur, og kanskje kommer det en solid overraskelse fra en outsider i helgen.

Ta turen til Vikersund fredag og lørdag. 1. omgang fredag starter 1800 og på lørdag klokken 12.00, for å se våre hoppere kjempe om hoppukeplass!

 

NIF-EPI03, 03
NTB Scanpix