Hopp til innhold

Presseinformasjon

Lygna skisenter og Raufoss IL Hopp ønsker mediene velkommen til Hovedlandsrennet på ski på Lygna og i Lønnbergbakken.

Pressesenter med kontorplass, stikkontakter for strøm og nettverk med fiberkabel er tilgjengelig i pressesenteret som er plassert i andre etasje av felleshuset inne på selve skistadion.

Medier som på forhånd har meldt sin ankomst, har reservert parkering i umiddelbar nærhet til felleshuset og pressesenteret. Aviser og andre medier som ønsker å være til stede under Hovedlandsrennet 2018 på Lygna eller Raufoss bes gi beskjed til medieansvarlig Arvid Holmlund på e-post arvid.holmlund@gmail.com eller mobil 908 82 773.

Det blir også enkel servering til mediene mens konkurransene pågår.

Spesielt langrenn, kombinert langrenn, langrennscross og kombinertcross avvikles på Lygna. Spesielt hopprenn og kombinert hopprenn arrangeres i Lønnbergbakken K60 meter. Her er det for øvrig Kenneth Gangnes fra Kolbukameratene som har bakkerekorden med 65 meter. Denne rekorden satte Gangnes da han vant spesielt hopprenn i Hovedlandsrennet 2005.

Dette er første gang Lygna skisenter står som arrangør av Hovedlandsrennet for 15- og 16-åringer. For Raufoss IL Hopp er det andre gang.

Velkommen til Hovedlandsrennet 2018 på Lygna og Raufoss.