Hopp til innhold

Fra sommersamlingen i Mo i Rana 2023. ( Carl Ole Foss)

Rekruttering og klubbutvikling

På denne siden har vi samlet nyttig informasjon, tips og inspirasjon fra blant annet Sør-Trøndelag Skikrets, NSF og Norges Idrettsforbund. Sidene er under utvikling - gi oss gjerne innspill på innhold og utforming.

KLUBBESØK FRA SKIKRETSEN GRATIS UTLÅN AV  KRETSHENGER

Rekruttering til klubben:

FEM STEG TIL REKRUTTERING  TILTAK OG VIRKEMIDLER    TIPS TIL SKIUTSTYR  FOR BARN Tips utlån skiutstyr  NSF - REKRUTTERING OG SKIGLEDE   TIPS TIL  REKRUTTERING AV UNGE FRIVILLIGE   

Utvikling av aktivitet:

 Ukas økt Aktivitetstips Skileikutstyr barneidrett ungdomsidrett korte kurs i klubb trenerkurs og fagstoff trenerattesten treneradmin

Utvikling av arrangement:

sjekkliste/mal for arrangement tips utvikling arrangement tidtagersystem isonen - nytt arrangementsverktøy

Utvikling av anlegg:

Anleggsside NSF skisprell

 

Arkiv med opptak fra aktuelle webinarer og annet relevant fagstoff 

Til arkivet

Spørsmål?

Ta kontakt med skiklubbutvikler Marianne Myklebust på marianne@skiforbundet.no eller tlf. 908 32 223

Nyheter fra rekrutteringsavdelingen i NSF

Sjekk aktivitetstallene for 2023

Vekst i alpinsporten og stor vekst i randonee er de mest gledelige resultatene i de foreløpige aktivitetstallene for 2023. Tallene fra samordnet rapportering fra 2023 viser at både antall medlemmer og aktive minker noe, men at frafallet stagnerer i forhold til tidligere år. – Vi ser flere positive effekter av vårt viktigste satsingsområde mot barn og unge, sier leder for rekrutteringsavdelingen i Norges Skiforbund, Sven Håkon Kulbeck.

– Inspirerende med landslagsbesøk

– Tusen takk for denne inspirerende økta. Vi er svært takknemlig, sier kretsleder i Østfold Skikrets, Tore Sandem etter at ungdommen fikk være med herrelandslaget i langrenn på en løpetur i Fredrikstadmarka.

Søk om aktivitetsutstyr til din klubb

Alle landets skiklubber kan søke på tildeling av utstyrspakker med orgeltramp og hopp i to ulike størrelser. Dette utstyret kan brukes med rulleski og på ski vinterstid for tilrettelegging i eksisterende skianlegg. Det er en løpende søknadsfrist frem til 1. oktober for ski-Norge.

Satser stort på helårsanlegg i Midt-Norge

Flere aktører går sammen for å bygge nye helårsanlegg i hele regionen. Anleggene skal bidra til mer aktivitet og flere møteplasser for barn og unge, som vil være et viktig grep for folkehelsen.

Skisprell på Selbuskogen

Rekruttering og skiglede på sitt beste, her fra Nord-Trøndelag skikrets og Sør-Trøndelag skikrets med skisprell på Selbuskogen Skisenter i vinter.

Folkefest på MartinCrossen 2024

MartinCrossen 2024 ble en kjempeopplevelse for både utøvere, trenere og publikum. Skiglede og rekruttering på sitt beste da det ble satt nye rekorder på alle områder i flotte vær- og skiforhold med 1400 deltakere.

se flere nyheter

 

NIF-EPI01, 01