Hopp til innhold

Fra sommersamlingen i Mo i Rana 2023. ( Carl Ole Foss)

Rekruttering og klubbutvikling

På denne siden har vi samlet nyttig informasjon, tips og inspirasjon fra blant annet Sør-Trøndelag Skikrets, NSF og Norges Idrettsforbund. Sidene er under utvikling - gi oss gjerne innspill på innhold og utforming.

KLUBBESØK FRA SKIKRETSEN GRATIS UTLÅN AV  KRETSHENGER

Rekruttering til klubben:

FEM STEG TIL REKRUTTERING  TILTAK OG VIRKEMIDLER    TIPS TIL SKIUTSTYR  FOR BARN Tips utlån skiutstyr  NSF - REKRUTTERING OG SKIGLEDE   TIPS TIL  REKRUTTERING AV UNGE FRIVILLIGE   

Utvikling av aktivitet:

 Ukas økt Aktivitetstips Skileikutstyr barneidrett ungdomsidrett korte kurs i klubb trenerkurs og fagstoff trenerattesten treneradmin

Utvikling av arrangement:

sjekkliste/mal for arrangement tips utvikling arrangement tidtagersystem isonen - nytt arrangementsverktøy

Utvikling av anlegg:

Anleggsside NSF skisprell

 

Arkiv med opptak fra aktuelle webinarer og annet relevant fagstoff 

Til arkivet

Spørsmål?

Ta kontakt med skiklubbutvikler Marianne Myklebust på marianne@skiforbundet.no eller tlf. 908 32 223

Nyheter fra rekrutteringsavdelingen i NSF

Skisprell på Selbuskogen

Rekruttering og skiglede på sitt beste, her fra Nord-Trøndelag skikrets og Sør-Trøndelag skikrets med skisprell på Selbuskogen Skisenter i vinter.

Folkefest på MartinCrossen 2024

MartinCrossen 2024 ble en kjempeopplevelse for både utøvere, trenere og publikum. Skiglede og rekruttering på sitt beste da det ble satt nye rekorder på alle områder i flotte vær- og skiforhold med 1400 deltakere.

Masse skiaktivitet i Asker

Barnas skileker fant veien til Asker og Føyka stadion. Der fikk deltakerne oppleve masse skiglede sammen med andre ivrige skigåere.

Felleskap og glede i skiklubbene er hjertet av norsk skisport

I hjertet av Norges Skiforbund står skiklubbene. Klubbmiljøene har ukentlige treninger, de arrangerer karusellrenn og andre spennende aktiviteter og arrangementer. Dette er et fellesskap for barna og foreldrene og gjennom aktiviteter skapes felles opplevelser og masse skiglede.

se flere nyheter

 

NIF-EPI02, 02