Hopp til innhold

Alle Nyheter

Nyhetsarkiv Hedmark

Alle arrangement er innstilt på ubestemt tid

Pga. nye retningslinjer og oppdatering av skiforbundets koronaveileder, er alle arrangement utsatt på ubestemt tid. Lokal klubbaktivitet og Telenorkarusell i klubbene, kan gjennomføres som normalt.

Skiforbundets koronaveileder

Norges Skiforbund forholder seg til gjeldende regelverk, og fra 20. januar er det blitt gjort presiseringer i regelverket. Endringene er en direkte konsekvens av regjeringens oppdaterte anbefalinger, og medfører dessverre en innstramming med tanke på gjennomføring av utendørsarrangement for oss.

Distansekort på nett

Vi er midt i en annerledes vinter der skirenn blir avlyst og utsatt. Lag din egen konkurranse! Samle alle kilometerne du går, hopper og leker på ski i vinter, på distansekort på nett. Få med deg familien og vennene dine!

Dagsamling i Lierberget

Da det dessverre er flere renn som blir avlyst/utsatt, så inviterer Furnes Skiløperforening til åpen treningsdag i Lierberget. Førstkommende lørdag.

Arrangørpool

I møtet med klubbene 1401, kom det opp en ide om opprettelse av en mannskapspool for arrangementer. Her kommer påmeldingen!

NM Trondheim

Gratulerer med NM gull og Kongepokal til både Therese og Maiken.

Trenerstudium

Invitasjon til Trener 2 Ski – Samlingsbasert studium ved Høgskolen i Innlandet

TrysilCup

Nyheter for Trysilcupen. Oppdatert 12.01 kl 0900.

Dagsamling i Trysil

Da flere av de oppsatte renn er avlyst, ønsker vi å invitere til dagsamling førstkommende søndag. BLI MED!

Klubbmøte

Hedmark Skikrets inviterer til klubbmøte 14.01.21 kl 1930-2100.

«Best Practice» for ski-Norge

Slik kan ski-Norge gjennomføre skirenn i vinter. Vi besøkte Natrudstilrennet på Sjusjøen i desember, og dette rennet kan fungere bra som «Best Practice» i vinter. Vi oppfordrer ski-Norge til å arrangere mange lokale skirenn i vinter innenfor smittevernreglene.

NIF-EPI02, 02
NTB