Hopp til innhold

Monika Kørra ansatt i Hedmark Skikrets

Hedmark Skikrets styrker laget og ønsker Monika Kørra velkommen som trener og vikarierende administrassjef!

Monika er blitt engasjert i en 50 prosent stilling som langrennstrener og vikar for administrasjonssjef sjef Hallgeir Garmo som skal ha foreldrepermisjon våren 2025. Hun blir hovedtrener for juniorgruppa, i tillegg til at hun vil bistå Team Hedmark Sjusjøen på enkeltøkter og samlinger gjennom høsten.

Monika er 34 år, kommer opprinnelig fra Løten, men er nå bosatt på Hamar. Hun har bred trenererfaring, blant annet som tidligere junior- og rekruttlandslagstrener. Hun har også selv vært aktiv langrenns- og friidrettsutøver på høyt nivå.

Vi ønsker Monika velkommen på laget og ser fram til oppstart 1. august!

Vi takker samtidig av Bjørn Ilsemann som har vært hovedtrener for juniorsatsingen i hele åtte sesonger. 

Vi takker også Stian Berg for innsatsen som assistenttrener for Team Hedmark Sjusjøen foregående sesong.

NIF-EPI01, 01