Hopp til innhold

Hovedlandsrennet 2024

Rapport fra Hovedlandsrennet i hopp og kombinert

29.02-03.03 ble Hovedlandsrennet for hopp og kombinert 2024 arrangert i Jordalen og Gålå Skistadion. Her kommer rapport fra Per Ole Saug.

Hedmark skikrets stilte med følgende utøvere i Hopp: Jørgen Linus Harkinn, Furnes skiløperforening, Ingmar Wikstrøm Hilmarsen, Tolga idrettslag, Marie Fengsrud Saug, Elverum Hopp, Ingerborg Ryen Østgårdstrøen, Idrettslaget Nansen, Johanna Paula, Trysil Idrettslag, Dennis Røed Martinsen, Nordbygda / Løten Ski, Jørgen Rønningen, Idrettslaget Nansen, Sondre Norderhaug, Trysil Idrettslag, Hugo Antonius Johannes Nelissen, Trysil Idrettslag og Olav Tsukameka Gotehus, Elverum Hopp.

Alle gratuleres med flott innsats i bakken. Hedmark skikrets var den eneste kretsen som stilte med tre rene kretslag og eneste med jentelag. I lagkonkurransen havnet Hedmark på 2. og 7. plass for gutta og 1. plass for jentene.

I kombinert stilte følgende utøvere: Jørgen Linus Harkinn, Ingmar Wikstrøm Hilmarsen, Marie Fengsrud Saug, Ingeborg Ryen Østgårdstrøen og Jørgen Rønningen.

Alle gjorde seg godt bemerket både i hoppbakken og i sporet. Gratulerer med flott innsats.

nif-epi04, 04