Hopp til innhold

Skisprell 2024 er i gang!

Årets første Skisprell ble gjennomført i Ankerskogen på Hamar denne uka, og det skal gjennomføres 7-8 arrangementer i Hedmark i vinter.

I kalenderfunksjonen på kretsens hjemmeside finner du oversikt på alle Skisprell-arrangementene i Hedmark denne vinteren. Se om du finner et arrangement i nærheten av deg! Skisprell er gratis og for alle som er glad i ski :)

Kretskontoret fikk tilsendt følgende melding med video og bilde fra Trond Halvorsen som assisterte i hoppbakken på onsdagens Skisprell i Ankerskogen.

"Lille Vilde på 5 1/2 år med det største smilet.

Den mest entusiastiske av de alle i hoppbakken igår, var utvilsom Vilde. Hun må ha rukket nærmere 30 hopp i den lille bakken i Ankerskogen. Hun løp til toppen med fiskebein og smilte fra øre til øre, der hun tok sats og banket til på hoppet. Fantastiske skiferdigheter på den lille sprudlende frøkna, og kanskje etterfølgeren etter Maren Lundby" 

 

NIF-EPI01, 01