Hopp til innhold

Webinar mandag 24. april - Hvordan få utøverne til å tro på sine egne ferdigheter?

Hedmark skikrets inviterer til nytt webinar mandag 24. april kl 20:00. To trenere som virkelig har lykkes med dette, er landslags- trener for skijentene, Stig Rune Kveen og landslagssjefen i kombinert Ivar Stuan. Begge kommer til webinaret

Uansett hvilket nivå vi driver på, er relasjonen mellom trener og utøver ofte avgjørende for kvaliteten i forberedelser og gjennomføring. Dette øker også sjansene betydelig for at utøverne kan hente ut det beste av seg sjøl når det gjelder prestasjoner.

Du er velkommen til å bli med.

LENKE TIL TEAMS

HEDMARK SKIKRETS

Mette Thorslund                        Håkon Olsrud             Avle Christen Bjørn

leder Hedmark skikrets            prosjektleder              Coach/veileder

NIF-EPI02, 02