Hopp til innhold

Valgkomiteen søker motiverte personer til viktige verv!

Valgkomiteen jobber med å etablere nytt styre i Hedmark Skikrets samt komiteer for langrenn, alpint/freeski/telemark/randonee og hopp/kombinert.

Mange roller er besatt, men om det er personer knyttet til våre klubber i Hedmark som ønsker å bidra inn i verv, så ønsker vi innspill på kandidater til dette. Valg av formelle verv skal gjøres på kretsens vårmøte 6. mai.

Vi jobber blant annet med rekruttering av to personer til Hedmark Skikrets styre, med hovedvekt på 1) rekruttering/integrering/klubbutvikling og 2) fag/kompetanse/utdanning. Rollene kan være godt egnet for både kvinne og mann og vi ønsker gjerne innspill på yngre kandidater. Rollene gir mulighet til å utvikle kompetanse og relasjoner i et inspirerende miljø.

Frist for innspill av kandidater settes til 26. april.

Send aktuelle navn, nummer og epost til leder i valgkomiteen André Kvarstad på sms 95777805, messenger eller epost akvarst@gmail.com

NIF-EPI01, 01