Hopp til innhold

Scandinavisk Cup Falun (Gaute Freng, Ringsaker Blad)

Nok en flott skihelg

Det har vært en innholdsrik skihelg med mange renn og aktiviteter for store og små. Løpere fra Hedmark skikrets har også hevdet seg godt utenfor kretsens grenser. Her kommer noen utvalgte rapporter og bilder.

Nybegynnerkurs i alpint i Lierberget

Nesten 100 unger (og fire voksne) deltok på Vang Skiløperforening sitt nybegynnerkurs i Lierberget denne helga. Gjennom økonomisk støtte og utlånsutstyr fra BUA har VSF tilrettelagt for at flest mulig fikk mulighet til å delta, uansett bakgrunn og familieøkonomi. Flere av klubbens yngre løpere har deltatt som instruktører og vært gode forbilder for deltagerne.

Mestringsfølelsen var stor blant deltagerne, og nybegynnerkursene er viktige for rekrutteringen til sporten, klubben og de lokale skianleggene i Hedmark. At mange unger ønsket å delta videre på skileik og trening etter denne helga, vitner om at man har lykkes med dette :)

Foto: Grethe Bøhn Busterud

KM og Trysilcup langrenn på Sjusjøen

Moelven IL arrangerte KM i sprintstafett lørdag og KM fellesstart/TC3 på søndag. Dyktige arrangører hadde tilrettelagt for en super langrennshelg med mye skiglede, mestring og spennende dueller i skisporet. For mange er sprintstafetten årets sesongens høydepunkt, og ca 100 lag stilte til start.

Noen utvalgte resultater fra nasjonale og internasjonale renn

Jonas Vika fortsetter å imponere i sporet. På helgens Skandinavisk cup i Falun tok Jonas blant annet en sterk andreplass på tremila.

Det har også vært gjennomført NM- øvelser og rekruttcup (RC) i Midstulia denne helga. Også her har Hedmark-utøvere prestert sterkt. Blant annet ble det sølv til Ane Aspebakken og Ingrid Låte i laghopp liten bakke i juniorklassen.

Gratulerer til alle utøvere som har stilt til start på ulike renn og aktiviteter denne helga, og tusen takk til alle frivillige som hver dag og hver helg tilrettelegger for at så mange har muligheten til å oppleve skiglede! :)

NIF-EPI01, 01