Hopp til innhold

Foto NTB. Astrid Øyre Slind spurter inn foran Therese Johaug under Birkebeinerrennet i langrenn.

Påskestemning i både bakker og løyper

...den tyngste turen var nok over fjellet i helga

Vi gratulerer vår spreke kretsleder Mette Thorslund med sitt 10. fullførte Birkebeiner!!

Det hadde vært en tung tur over fjellet, men så postiv som hun alltid er, så var kommentaren når hun passerte målstreken: "Det var drittung, men så GØY."

Therese Johaug, Nansen IL ble nr 2 i eliteklassen. Gratulerer til dere begge to. Interessert i å lese flere resultater? Sjekk HER

VETERAN NM I HOPP OG KOMBINERT I JORDALSBAKKEN

Her var det stor deltagelse! 24 deltagere i K45 og 22 i K70. Den eldste var vår mann på 79 år - Jan Willy Oskal fra Osen IL. Jan Willy tok med seg en 1. og to 2.plass denne helga.

JORDALSRENNET HOPP OG KOMBINERT

Siste rennet i regionscupen og avslutningsrenn for hopp og kombinertsesongen. Jordalen var arenaen og langrennet ble avviklet på Gålå skistadion.

Fra Hedmark var det gutter og jenter med fra både Tolga, MjøsSki, Nansen, Vallset og Furnes.

På bilde kan du se gjengen fra Vallset etter premieutdelinga.

Gratulerer til alle som deltok. Nye personlige rekorder er satt, mye god mestringsfølelse har de fått og gode vennskapsbånd på tvers av klubber og fylkesgrenser er knyttet.

RESULTATER: VETERAN NM HOPP  JORDALSRENNET HOPP  VETERAN NM KOMBINERT OG KOMBINERT ANDRE KLASSER  

I RegionCup for hopp og kombinert gikk Hedmark Skikrets seirende ut i alle klasser. Vi håper det blir enda større deltagelse i denne cupen neste sesong, da også fra Oppland Skikrets. 

RESULTATER: RegionCup Hopp  RegionCup Kombinert

BAMA ALPINFESTIVAL ÅL 2022

Etter to års pause pga pandemi ønsket gjengen på Ål for 19.gang, igjen velkomme til verdens største alpinfestival for barn. Nesten 800 løpere var påmeldt til årets festival. 

Et lite knippe utøvere fra Hedmark deltok her i helga. Gjengen var fra Vang. De har kost seg i bakkene på Ål i sol og fint vær. 

Følg gjerne festivalen på FB og bli med til neste år!!

https://www.facebook.com/BenditAlpinfestival

På bilder ser du deltagere og trener fra Vang. Bli med du også, dette er kjempegøy!! 

LYSGÅRDSBAKKEN: Siste LO Norges Cup rennet i Hopp ble arrangert på Lillehammer denne helga, Anton Øyvindsson fra MjøsSki hoppet seg til en 3.plass. I klassen NC A var det Iver Myhre fra Vallset som stakk av med sammenlagtseieren. Vi gratulerer.

Totalliste for NC Hopp

NIF-EPI02, 02