Hopp til innhold

Alpingjengen på Norefjell (Foto: Jon Busterud)

Nok ei helg med gode prestasjoner

Sesongen begynner og ebbe ut, men det stopper ikke våre utøvere!

ALPIN - Landsfinale for G/J 13-14 år

Alpingjengen som i helga har vært i Krødsherad og kost seg i bakkene på Norefjell har virkelig hatt godværet og resulatene på sin side!

Det var fem løpere fra Hedmark som deltok på Landsfinalen  i disiplin SL (slalom) SSL (Storslalom) SG (Super G) samt Teamevent.

I Teamevent kjørte den supre gjengen fra Hedmark seg inn til en 1.plass!!

Selma Skår (J14) fra Brumunddal Alpin presterte veldig bra og tok med seg 1.pl i både SL og SSL og en 5.pl i SG.

På bilde Selma Skår, foto Nina Pollen

Helene Busterud (J14)fra Vang Alpin fikk en 14.pl i SS og en 19.pl i SG

Fredrik Myhre (G13) fra Brumunddal Alpin kjørte seg inn til en 6.pl i SL og 22.pl i SG

Kasper J Brekke (G14) fra Vang Alpin endte på en 6.pl i SSL og 11.pl i SG

Kristian A Eriksen (G14)fra Vang Alpin endte på en 35.pl i SSL og 46.pl i SG

Gratulerer til alle med gode resultater, ekstra hilsen til Selma for så flotte resultater og laget for seier i teamevent!

Ungdoms OL i Lahti 2022

Egen sak er laget, men en gratulasjon kan vel ikke gis for ofte. Nora Midtsundstad fra Våler hoppet seg opp til en 2.pl, Iver Myhre fra Vallset endte på en 24.plass. I laghopp endte det norske laget på en 8.plass.

NM i Harstad - Langrenn og Kombinert

Kombinert: Med fra Hedmark stiller Gyda Westvold Hansen fra Nansen og Marte Leinan Lund fra Tolga. I menn senior stiller Marius Nordsveen fra Trysil, Per Einar Strømhaug fra Folldal, Even Leinan Lund fra Tolga og Jørgen Berget Storsveen fra Elverum.

Hoppdelen i kombinert er gjennomført i Fageråsenbakkene i Mo i Rana.

Gyda endte med to 1.plasser, Marte endte med to 2.plasser, Per Einar med to 6.plasser, Marius med 7. og 5.plass, Even 9. og 12.plass og Jørgen med 10. og 7.plass.

Gratulerer til alle!

Foto NTB Marte,Gyda og Oda Leiråmo

Langrenn: Flere disipliner er her gjennomført. 10km klassisk kvinner, 15km klassisk menn, stafett for kvinner og menn, sprint (går mandag) og til slutt 30 km for kvinner og 50 km for menn (går tirsdag).

På lørdagens NM 10 km klassisk ble Therese Johaug Nansen IL igjen Norgesmester og vinner av kongepokalen. Det ble hennes 5. NM seier på distansen 10km klassisk. Gratulerer!

Foto NTB

Ellers på samme distansen hadde Hedmark med 36.pl Karen Marie Håkonsen, Kjellmyra, 50pl. Susanne Fedreheim Lyngnes, Hamar  51.pl Maiken Midtskogen, Stor-Elvdal 52.pl. Hanne Nilsen, Hamar 56.pl Carina Sveen, Strandbygda og 59.pl til Martine Slokvik, Hamar

I herreklassen i NM 15 km klassisk hadde Hedmark bestemann på en 45.plass til Håvard Hovde, MjøsSki, 67.pl Mats Opsal, MjøsSki, 71.pl Fredrik Helgestad, Hamar 77.pl Jørgen Stigen, Hamar og 87.pl til Per Ivar Reinemo fra Hamar.

Søndag var det duket for NM stafett. Fra Hedmark var det med tre damelag, Nansen, Strandbygda og Hamar. I herreklassen var det med et lag fra Hamar.

Nansen IL med Ingeborg Østgård, Therese Johaug og Gyda Westvold Hansen ble beste lag fra Hedmark på en 10.plass.

Foto NTB

NIF-EPI02, 02