Hopp til innhold

Februar - fredag - OL og nesten full gjenåpning

- det er mye og glede seg til!

Endelig er vi godt igang med skirenn og skiaktiviteter for alle igjen - og jeg regner med at dere alle har kjent  på at det er godt.

Jeg vil benytte anledningen til å gi dere et klapp på skulderen for hvordan dere og vi har klart å manøvrere oss igjennom to krevende år- Kjempebra! - og husk at selv om mange tiltak nå er opphevet, har vi alle fortsatt et ansvar for å ta vare på oss selv og de rundt oss.

OL start idag - det blir på alle måter et annerledes OL - og vi får håpe at flest mulig kommer seg smittefrie til start og får gjennomført konkurranser på Like vilkår - dette har vært mange sitt mål i mange år.

Mange utøvere fra Hedmark og Innlandet er med - og det er lov å heie litt ekstra på de. 

Vi ønsker de to og alle de andre masse lykke til i dagene som kommer. Skulle ikke forundre meg om vi tar hjem edelt metall til HSK.

Som de fleste sikkert har fått med seg har evalueringsutvalaget lagt fram sin rapport i den mye omtalte «hoppsaken». Rapporten ligger til gjennomlesning på vår og NSF sin hjemmeside.

Det er noen konkrete strakstiltak som NSF allerede har tatt tak i og jobber videre med - og det vil bli en oppfølging av andre foreslåtte tiltak framover - og spesielt fram mot Skitinget som avholdes i juni.

Kort oppsummert rapporten, så synes jeg den tydeliggjør mange punkter som NSF må jobbe med - i mange deler av organisasjonen - og det må de ta tak i - og det gjør de.

Fra vårt ståsted må vi fortsette å jobbe med VI følelsen, og vi skal fortsette med gode samarbeidsprosjekter på tvers av gren, idretter og krets, og vi skal framsnakke hverandre - sånn kan vi bidra til å skape idrettsglede for alle og vi får mange gode og glade på ski!

Og som dere kanskje har fått med dere så har vi fått med oss vår nye adm sjef Hallgeir Garmo på laget denne uken. Han er godt i gang på kretskontoret  sammen med Ingrid, og med en god overlapp sammen med Jan Olav.

Og framover skal dere helt sikkert få muligheten til å bli bedre kjent med han.

Ønsker dere alle en riktig god helg, og lykke til med helgens skiaktiviteter!

 

Skihilsen fra Mette

NIF-EPI01, 01