Hopp til innhold

Forhåndspåmelding smøretjeneste junior/senior sesongen 22/23

Hedmark skikrets tilbyr i samarbeid med kretsens klubber felles smøretjeneste på  et utvalg nasjonale renn. For at vi skal kunne planlegge sesongen på best mulig måte, er det viktig at vi har kjennskap til behovet for hvert enkelt renn. Slik vet vi hvor stort støtteapparat vi må sende på de forskjellige konkurransehelgene.

Vi kjører derfor en tidlig forhåndspåmelding for smøretjeneste sesongen 2022/2023. Påmeldingen er ikke bindende, og det vil være mulig å avmelde innen gitte frister. Informajon om hvert enkelt renn publiseres fortløpende gjennom sesongen. Vi håper også at de som ikke ønsker å benytte seg av smøretjeneste svarer på skjemaet og gir oss på tilbakemelding på hvorfor man ikke benytter seg av tilbudet.

Pris for smøretjenste sesongen 22/23: ca kr 500 pr renn. Dette inkluderer feste, glider og rill for ett par ski. Men alle må stille med grunnpreppa ski. Dersom man ønsker assistanse til grunnprepp legger man inn dette som kommentar eller gir beskjed til smørebua i god tid. Grunnprepp vil eventuelt medføre en ekstrakostnad. 

Påmelding for smøretjeneste til Hovedlandsrennet kommer i egen sak over høstferien.

Svar på kartleggingen her innen 16. oktober

NIF-EPI02, 02