Hopp til innhold

God høstferie - Lad batteriene!

...til en ny og spennende skisesong!

Hei skivenner!

Når kalenderen viser oktober, det gule fine løvet begynner å falle av trærne, noen steder har vi kuldegrader og is på morran og du kjenner at formen snart er på topp - Det er vel sikre tegn på at vinteren snart er her og dermed en ny skisesong.

Mange gleder seg til at vi endelig skal få en normal vinter uten pandemi, som gjør det mulig å gjennomføre skirenn som før, ha møteplasser med alle gode skivenner og drikke kaffe og spise vafler på alle fine klubbhus rundt omkring i vår store skikrets!

Håper du som utøver har fått trent det du skal, du som tillitsvalgt og ansatt har de frivillige du trenger, og du som heiagjeng og støtteapparat har vinterjakka og smørejernet klart for å være rustet til vinteren.

Og oppi all gleden over at det snart er en normal vinter, så er det mange andre bekymringer som dukker opp.

Det er en spent situasjon i verden, og mange er ikke så heldige som oss - og det er kanskje i slike stunder vi skal være glade for at vi bor akkurat her vi bor og at vi kan drive med en aktivitet og hobby som gir oss gode rammer og fine mennesker å være sammen med.

La idretten i ditt lokalsamfunn være den gode møteplassen hvor alle føler seg velkommen og trygge. Og så kan alle få lov til å prestere utfra sine egne ønsker og muligheter. Skiglede for alle er kanskje på mange måter viktigere enn noen gang!

Som et litt skummelt spøkelse, men som er en realitet som henger over alle om dagen er strømprisen.

Det er alvorlig hvordan den høye prisen påvirker idretten - det vil bli dyrt å produsere snø, lysløyper må redusere åpningstider, haller må kanskje stenge - Og dette får jo igjen konsekvenser for våre skiglade barn, unge og voksne.

Jeg håper at det kommer støtteordninger til idretten fra regjeringen, slik at vi kan opprettholde sunn god aktivitet og holde de viktige møteplassene oppe gjennom hele vinteren. Vet det er krevende for mange klubber nå, men vi må krysse finge for gode løsninger.

Neste helg er det høstmøte i NSF, og vi skal avholde høstmøter i våre grener framover også. Viktige saker til diskusjon som angår skisporten, så følg med på hjemmesiden for oppdateringer. Og møt gjerne opp på våre høstmøter.

Vi har også kommet gang igjen med webinarer. Følg med på hjemmesiden hvor det blir oppdatert info om tid og tema. Økt kompetanse er alltid lurt, så heng deg på og bli med på læringen!

Jeg ønsker dere alle en riktig god høstferie - og med oppkjøringen til en ny og spennende skisesong!

 

Hilsen fra Mette :)

NIF-EPI03, 03