Hopp til innhold

Innholdsrik og solfylt helg med litt vind i seila

Endelig kan vi invitere til skiaktivitet igjen!

PARA VM I SNØSPORT PÅ LILLEHAMMER, DET ER STORT Å HA FÅTT VÆRT EN DEL AV DET!

For noen idrettsprestasjoner de viser oss!! Det har vært gøy å bidra som frivillig og NRK sender flotte prestasjoner på tv. Med seg som kommentator har de hatt med seg vår egen Håkon Olsrud fra Nordbyga/Løten Ski. 

Håper det motiverer mange til både aktivitet og ledsageroppgaver  i fremtiden. HSK har vært representert i frivilligeheten både i Hafjell og på Birkebeinarstadion.

LOKALT - BREDDE OG REKRUTTERING

Gjengen i både Tørudbakken Skisenter, Budor (nordbygda/løten), Rena og Hamar Alpinsenter - Lierberget har virkelig tatt tak i rekrutteringen i helga. I alle bakkene har det vært nybegynnerkurs i alpin. Det har myldret av glade unger, instruktører og funksjonærer. Totalt 250 barn har vært på nybegynnerkurs i helga!!

        

Jeg vil tro det var mange unger som la seg med et smil om munnen på søndag kveld og hadde mye og fortelle om i skolegården på mandag morgen. TUSEN TAKK FOR INNSATSEN til dere alle.

LANGRENN - Endelig kunne det arrangeres skirenn igjen. Moelv IL inviterte til Moelvenrennet 2022. Hele 284 stk var påmeldt.

Resultater fra Moelvenrennet 

WEBINAR- Avle C Bjørn og Håkon Olsrud inviterte igjen til webinar i går kveld. Håper mange av dere fikk med dere det. Tema var: Best mentalt forberedt til konkurransen - det optimale fokus på renndagen.

HOPP OG KOMBINERT -  Vi har hatt utøvere i både Holmenkollen og Lysgårdbakken i helga.

I NC Kombinert i Lysgårdbakken var det igjen Per Einar Strømhaug fra Folldal IF som dro det lengste strået både lørdag og søndag, 2x1.pl!  Andre deltagere fra Hedmark var Jørgen Storsveen fra ELverum Hopp (2x4.pl) Even Leina Lund fra Tolga (5.pl og 6.pl)

Hanna Midtsundstad falt under trening så hun stilte derfor ikke til start. Kombinertfamilien sender henne en god bedring hilsen.

JUNIOR NM STORBAKKE og NC HOLMENKOLLEN

Iver Myhre fra Vallset IL hoppet seg inn på en flott 5.plass i Junior NM i Holmenkollen i helga. Gratulerer til Iver med en flott prestasjon! Fredrik Jevne og Petter Olai Harkinn begge fra Furnes Skiløperforening deltok også i JNM og ble nr 16 og 24.

Under helgas NC i Holmenkollen deltok Nora Midtsundstad fra Vaaler IF, Iver Myhre Vallset IL, Anton Øyvindsson MjøsSki, Sigurd N Søgård, Fredrik Jevne og Petter Olai Harkinn alle tre fra Furnes Skiløperforening. Alle hopp- og kombinertresultater fra helga finner dere HER

En kort oppsummering fra VISMA SKI CLASSICS i La Venosta. Langløp - Motbakke.

I Italia skinte sola oppover bakkene i motbakkeløpet.

På startstreken hadde vi Simen Engebretsen Nordli fra Vang Skiløperforening. Simen gikk et veldig fra løp og endte på en 12.plass på tiden 28.57 kun 1.12 bak vinner Tord Asle Gjerdalen.

I damen klassen hadde vi Magni Smedås Nansen IL, hun går nå for Lillehammer ski. Hun endte på en fin 5.plass på tiden 33.45 kun 1.59 bak vinner av klassen, Svenske Britta Nordgren.

Gratulerer til dere begge to for bra prestasjoner!

Til slutt en liten hilsen fra alpinbakken i Lierberget.

NIF-EPI03, 03