Hopp til innhold

Vel overstått sommerferie skivenner!

Nå krysser vi fingrene for at vintersesongen blir normal!

«Vel overstått sommerferie alle gode skivenner!

Håper sommeren har vært så bra du håpet den skulle bli – og at batterier er fulladet med både gode trening og gode sommerminner.

Mange har sikkert brukt sommeren til gode skiaktiviteter. Selv har jeg hatt gleden av å se Norge fra mange ulike fjelltopper. Og for et flott land vi har, og for noen muligheter det er til ulike aktiviteter. 

I skikretsregi er det gjennomført gode samling for små og store, og flere har deltatt på ulike arrangementer – det er bra!

Det meste har vært preget av korona det siste halvannet året, og nå må vi bare krysse fingrene for at det går riktig vei, slik at vinteren kan bli normal. Men hva blir normalt etter dette? Det blir jo spennende å se.

Håper iallefall på stor aktivitet blant små og store, masse snø, gode arenaer, gode arrangementer, masse glade frivillige og utøvere og alt annet bra som skisporten bringer med seg.

Det er bare å holde humøret oppe, trene godt, lage gode planer og glede seg til høsten og vinteren – men først kan vi nyte siste rest av sommer.

Vi skal ha tillitsvalgtseminar med Oppland Skikrets i september, og håper at smittesituasjonen tillater at vi kan gjennomføre det. Da skal vi legge gode planer for HSK sitt arbeid utover denne sesongen. Vi har et godt samarbeid med OSK rundt terminlister og samlinger, så flere av planene som legges denne helga, går på tvers av kretsene.

Og arbeidet skal selvfølgelig være forankret i våre handlingsplaner og skal ha fokus på rekruttering og vi skal hindre frafall.

Vi skal skape skiglede for alle som vil og vi skal bidra til mange gode og glade skiløpere fra Hedmark skikrets også i sesongen som kommer.

Vi ses!

Skihilsen fra Mette 😊»

NIF-EPI02, 02