Hopp til innhold

Luftige svev og muntre tilrop

Vi ser tilbake på ei fin samling i Vikersund.

Vi har også i år gjennomført sommersamling vår med base i Vikersund. I løpet av uka har vi forflyttet oss litt til både Gjerpenkollen og  Midtstulia for å få litt variasjon i hoppøktene.

Vi har hatt noen fantastiske dager med mye trening både barmark og i hoppbakken, noe som har gitt utøvere mye mestringsfølelse, idrettsglede og noen har satt nye personlige rekorder i både lengder og antall hopp.

Vi hadde et veldig hyggelig besøk av  Tore Øvregård  fra Skiforbundet. Takk for besøket og gave!! Slike besøk setter vi stor pris på.

Elever fra NTG Lillehammer, med Tore Sneli og Iver Markengbakken i spissen, deltok også på samlinga vår i år. De deltok på treninger både i hallen og bakken, dette til stor inspirasjon for både store og små!! 

Tore delte også tanker om teknikk med foreldrene om kveld. Veldig bra. Og kunne dele erfaringer er SÅ viktig, tusen takk Tore!

 
Stor takk til NSF Kombinert også med Marte Emilsen og Kollen Hopp med Erlend Monkeby og Yngve Ludviksen. Det er inspirerende for oss alle at dere stiller opp og deler deres kunnskaper!
 

Slike samlinger er både miljøskapende og sosiale. En får nye vennskap både i og utenfor egen klubb. Det er bra for det lille miljøet vi er i.

Vi må huske på at vi driver med verdens tøffeste idrett!

Vi vil også få lov til å takke alle dere trener som stiller opp for  oss gang etter gang!

Asgeir Hilmarsen, Kjell Ove Kjøllestad, Trond Bysveen og Even Vestlund! Dere er GULL verdt!

TUSEN TAKK FOR ALLE GODE OG MUNTRE TILROP!

Sett allerede nå av UKE 31 i 2022 da treffes vi til ny samling, hvor...? Det får du beskjed om rett etter jul! 

Men før det, kanskje vi sees på samling i Knyken (følg lenken for å se invitasjon)

Takk for ei fin samling!

(foto Anita Gotehus og Halvor Midtsundstad)

NIF-EPI01, 01
NTB