Hopp til innhold

Trener 1 Langrenn - Barmark

Oppstart rett etter påske.

Vi sjekker interessen for et trener 1 langrenns kurs. Noen har allerede meldt interesse, fint om enda flere vil være med.

Barmarksdelen  vil bli satt opp rett etter påske. 

Dere som har tatt treningslederkurs, kan være med på de modulene de mangler. I oversikten nederst i saken er treningsleder markert med rødt.

Sted: Elverum

Oppstart: ca uke 16 mer eksakt dato kommer

Kursholder: Ingunn Fossmellem fra Magnor UL

Pris:
Kr. 1500 for hele Trener 1, dvs. både snø- og barmarksmoduler.
Lunsj lørdag er inkludert , evt.  overnatting dekkes av hver enkelt.

Målgruppe:
Alle trenere, foreldre, ungdommer, ledere, aktive/tidligere aktive som ønsker å få grunnleggende kunnskap om å være trener. Det er ingen spesielle krav til forkunnskaper.

Innhold
Kurset gir en innføring i grunnprinsippene for langrennstrening og utvikling av skiferdighet for barn og unge i alderen 6-13 år.

Del 1 (barmark)
av kurset gjennomføres i Elverum, oppstart rett etter påske (teori + praksis). Ta med treningsklær for utetrening, gjerne hansker og lue og jakke som tåler regn/vind.

Del 2 (snø)
av kurset kjøres en helg når vi har snø som kjøres som skidel, (teori + praksis) samt treningsplanlegging i praksis med avsluttende "eksamen" på utøvere (eller de andre deltakere).  Mer informasjon om del 2 blir gitt på slutten av barmarksdelen. Vi bestemmer også dato for når kurset skal være sammen , se gjerne i din kalender når det passer best for deg/dere.

E-læring
Deler av trenerkurset består av e-læringsmoduler, som må gjennomføres før kurset kan godkjennes.

Dere vil få god informasjon om e-læring og avsluttende «eksamen» på kurset.

PÅMELDING

NIF-EPI03, 03
NTB