Hopp til innhold

Sterke resultater i Førde

Hedmarksløpere viste seg frem under helgas Norgescup i Førde.

Mange meget sterke resultater av Hedmarksløpere i helgens Norgescup i Førde, med mange topp 30 plasseringer:

På fredag var Johanne Harviken , Strandbygda og Team Elon Innlandet sterk hele dagen og tar seg til finale. Der er hun uheldig, faller og ender som nr. 6. Maiken Min Midtskogen, Stor-Elvdal SK går også videre fra prologen og blir nr. 22.

I herreklassen blir det også topp 6 og finale på Kristoffer Kvarstad, Hamar SK/Team Elon Innlandet. Han er uheldig og brekker staven tidlig i finalen, mister dermed kontakt med de andre og ender som nr. 6. Mjøsskigutta Johannes Bordal (bildet) følger opp med en meget sterk 9. plass.og Håvard Hovde ble nr 12. Joachim Aurland, Kjellmyra IL/Team Elon Innlandet og Fredrik Helgestad, Hamar Skiklubb følger opp med 23. og 24. plass.

På lørdagens 10 km fri er Johanne igjen best av jentene med 21. plass men Karen Marie Håkonsen, Kjellmyra IL går også et av sine beste løp med 26. plass. På 15 km fri imponerer Håvard igjen med 11. plass. Topp 30 og Norges Cup poeng blir det også på Joachim og Fredrik med henholdsvis 23. og 28. plass.

På søndagen er det klassisk og Johanne gjør igjen et sterkt løp med en flott 7.plass. Et flott løp gjør også Eline Bergundhaugen, Mesnali Skilag med sin 29. plass. Gutta leverer også og Håvard er igjen sterkest med 14. plass, Fredrik like bak med 20. plass.

Vi gratulerer løpere og støtteapparat med en flott helg i Førde.

 

Mvh

Trygve, leder i LK

NIF-EPI03, 03
NTB