Hopp til innhold

Siste informasjon om skirenn

Myndighetene viderefører de nasjonale tiltakene i to uker, til medio februar.

Dette betyr at alle kretsrenn i Hedmark Skikrets de to neste helgene (6.-7. februar og 13.-14. februar) avlyses eller utsettes til senere i sesongen.

Men fortsatt er det lov å drive vanlig aktivitet i klubb/treningsgrupper, se koronaveileder nederst.

Skikretsen v/grenkomiteer og admin. har tett dialog med aktuelle arrangøer av kretssrenn, og sammen jobbes det kontinuerlig med å justere terminlistene iht. de endringer som tvinger seg fram pga. korona.

Flere skirenn etter påske, vil fort bli aktuelt.

_____________________

LANGRENN: NM junior på Nes avlyses
De to planlagte helgene avlyses, etter tett dialog med kommuneoverlegen i Nes. 

KLIKK HER for å lese mer.

MEN; Det søkes nå etter arrangør for et utsatt Junior-NM, som skal gå 9.-11. april eller 16.-18. april , hvis smittevernregimet på daværende tidspunkt tillater det. Så fatt mot, nærmere informasjon kommer så fort som mulig.

LANGRENN: NC Førde og NC Åsen
Begge arrangementer vil pr nå gå av stabelen. For NC Førde er det nå åpnet for junior født 2001 og 2002, men med antallsbegrensning og FIS-poengbegrensning. Påmelding er åpnet.

Les mere her: NC Førde

 

ALPINT: Hovedlandsrennet og Telenorlekene utsettes
Det lar seg ikke å gjennomføre Telenorlekene og Hovedlandsrennet 2021 slik reglene er i dag. Finalene blir derfor avlyst som opprinnelig oppsatt.

NSF Alpint forsøker derfor å gjennomføre arrangementene i forbindelse med breddesamlinger på Juvass i juni/juli. Forhåpentligvis står vi i en bedre situasjon når sommeren nærmer seg, og at det da vil være anledning til å gjennomføre et slik utendørs arrangement under trygge rammer. 

I den forbindelse er det reservert for breddesamling/Telenorleker på Juvass 21.-27.06.2021 og breddesamling/Hovedlandsrenn 28.06-04.07.2021, også på Juvass.

KLIKK HER for å lese mer.

NSF koronaveileder

NIF-EPI03, 03
NTB