Hopp til innhold

Vi oppsummerer nok ei fin helg for Hedmark Skikrets

Det har skjedd mye positivt i både inn og utland

LOKALT - BREDDE OG REKRUTTERING

ALPINT MELDER OM: Det har vært Førjulscup i Alpin på Geilo i helga. Her hadde vi to flotte representanter som virkelig kjørte seg opp og frem!

Selma Skår fra Brumunddal Alpin og Kasper Johnsrud Brekke fra Vang Skiløperforening, deltok i både slalom (SL) og storslalom (SSL) i klassen U14.

Lørdag ble det 1.plass på begge to i SL og søndag ble det 2.plass på Kasper og 3.pl på Selma i SSL. Gratulere med flotte resultater!!

LANGRENN MELDER OM: Et populært arrangement, Tour de Hedmarken, skulle vært arrangert i helga, men ble avlyst pga covid restriksjoner.

Arrangøren har meldt at de skal forsøke å få til dette arrangementet senere i vinter.

Vi har registrert at det i helga ble tatt flere gode lokale initiativ til treningsrenn innenfor smittevernanbefalingene. Noen løpere har også valgt å reise ut av skikretsen på skirenn.

HOPP OG KOMBINERT MELDER OM: Det har vært aktivitet i både Hermanshula i Elverum, Borgbakkene i Trysil og Amblisberget i Næroset i helga. 

UTENFOR KRETS OG LANDEGRENSER

Det har vært COC og FIS renn i Hopp i Notodden denne helga, her hadde vi med Nora Midtsundstad fra Vaaler IF og Iver Myhre fra Vallset IL. De gjorde begge to gode hopp og Nora tok med seg viktige COC poeng og Iver tok med seg  viktige FIS poeng videre i sesongen! Gratulerer!

Våre kombinert utøvere har vært i Ramsau an Dachstein de siste dagene og resultatene lar seg ikke vente på. 

Våre respresentanter her var Gyda Westvold Hansen fra Nansen IL, Marte Leinan Lund fra Tolga IL, Hanna Midtsundstad fra Vaaler IF og Simen Tiller fra Moelv. 

Gyda var den som fikk best uttelling denne gangen og tok med seg to gullmedaljer hjem. Nok en gang gratulerer!

Simen Engebretsen Nordli fra Vang Skiløperforening har deltatt i WC Langløp i Orsa i helga. Han luktet lenge på en meget god plassering, men når både "klabb og babb" legger seg til i løypa så ble det et kort øyeblikk bråstopp for Simen. Han endte til slutt på en 15.plass. 

Det har vært WC sprint i Dresden i helgen, her skulle Maiken Caspersen Falla fra Strandbygda IL deltatt. Hun måtte melde forfall, men ble heldigvis erstattet av en utflyttet Hedmarking, Magni Smedås fra Nansen, som nå går for Lillehammer skiklubb.

Magni gjorde sine saker bra. Hun gikk inn til en meget sterk 4. plass i prologen, men var uheldig og falt i kvartfinalen. Hun endte da på en 26. plass. Magni gikk søndag på Norges 2. lag i Teamsprinten. De endte på 10. plass i finalen. Gratulerer!

Bilde: Simen Engebertsen Nordli

NIF-EPI02, 02
Svalbard Skimaraton